Slika nije pronađena

Jedna od ponajboljih hrvatskih pjevačica, Ivana Vrdoljak VANNA, održala je sinoć veličanstven koncert u Tvornici kulture, gdje je promovirala svoj novi album Ledeno doba.

Razlog odabira Tvornice kulture, koja je postala mjesto na kojem moraš održati koncert ako imalo držiš do sebe na hrvatskoj estradnoj sceni, po Vanninim riječima je ambijent, s obzirom da je u tom prostoru moguće cijelu pozornicu i atmosferu koncipirati vrlo intimno. Vanna je ovim koncertom još jednom dokazala zašto nosi epitet najboljeg vokala hrvatske estrade, a svojim je zabavljačkim sposobnostima te interpretacijom svojih najvećih hitova sinoćnji koncert stavila među ponajbolje glazbene događaje održane u metropoli posljednjih mjeseci.

Cijeli koncert izveden je u unplugged verziji, a Vanna je koncert otvorila skladbom “Početak i kraj”, te u prvom dijelu predstavila pjesme sa novog albuma koji je u izdanju Croatia Records objavljen prije nešto više od tri mjeseca. Drugi dio koncerta Vanna je posvetila svojim najvećim hitovima koji su posebno za ovu prigodu izvedeni u novim aranžmanima, a koje je publika dočekala sa ogromnim oduševljenjem i nagradila velikim pljeskom.

Uz Vannu, na pozornici su odličan posao odradili i glazbenici predvođeni Brunom Kovačićem, Predragom Martinjakom i Miroslavom Lesićem.

Do samog koncerta Vannini gosti bili su iznenađenje, pa je tako na oduševljenje publike Vanna zapjevala u duetu sa Natali Dizdar, koju je najavila kao sjajnu pjevačicu kojoj se neizmjerno divi i s kojom je otpjevala pjesmu “Kupi mi”. Još veće oduševljenje publike izazvalo je pojavljivanje Adonisa Ćulibrka, Boytronica, koji je zajedno sa Vannom izveo set najvećih hitova grupe ET. Po prvi puta nakon raspada grupe ET Vanna i Boytronic

pojavili su se zajedno na pozornici kao originalna postava grupe koja je 90-tih godina bila zasigurno bend broj jedan u Hrvatskoj. Njihovo zajedničko pojavljivanje Vanna je najavila rečenicom “ET forever”, a podsjećanje na najveće hitove 90-tih podiglo je publiku na noge.

Oduševljena publika pozvala je Vannu na bis, na kojem je otpjevala tri pjesme, te koncert okončala veličanstvenom izvedbom skladbe “Fever” samo uz pratnju ritam sekcije.

Osjećam jedno pozitivno zadovoljstvo, jednu sreću i radost. Meni je najveća nagrada moja publika, jer ona me drži u ovom poslu. Želja za glazbom nikada ne umire, ali ova želja za pljeskom i publikom još je veća i ona me svaki put iznova podiže i nosi. Drago mi je da smo večeras svi zajedno napravili dobar posao, a posebno mi je zadovoljstvo vidjeti osmjehe na licima moje publike koja je večeras doista bila prekrasna”, kazala je nakon koncerta Vanna. Nakon koncerta u Tvornici Vanna se sprema na mini turneju po Hrvatskoj na kojoj će promovirati svoj novi album “Ledeno doba”.

vanna ledeno doba Zagreb koncert tvornica publika

Još vijesti