Galerija Aleksandra Prijović i poruka Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +6 Aleksandra Prijović - 3

Na koncertu svakog izvođača možeš u publici vidjeti transparente, a neki budu toliko kreativni i dirljivi da ih i sami izvođači zamijete i komentiraju. Jedan je transparent iz Osijeka sada došao i do Aleksandre Prijović i skroz ju raznježio.

Glazbenicima je sigurno uvijek drago čuti koliko je njihova glazba nekoga dirnula, pomogla mu ili obilježila neki njegov dio života. Kako doći do glazbenika? Na koncertu putem transparenta! Ovo je nešto što se uvijek smije unesti na koncerte pa fanovi često odluče iskoristiti priliku da na ovaj način kažu nešto svojim omiljenim izvođačima. Neki ih tako traže da im nacrtaju sljedeću tetovažu, drugi napišu nešto smiješno da im privuku pažnju na sebe i nasmiju ih, a neki odluče pokazati koliko ih vole.

Tko je i s kojom pjesmom predstavljao Hrvatsku na Eurosongu one godine kad ste se rodili? Pobjednici s Dore 1994. – Tony Cetinski: Nek' ti bude ljubav sva 1995. – Magazin: Nostalgija +14 1996. – Maja Blagdan: Sveta ljubav

Jedna je cura na koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku donijela transparent koji je mnogima zapeo za oko. Postao je viralan i došao je čak i do same pjevačice koju je izgleda dirnuo u srce. Podijelila ga je na svom Instagramu s emojijem kojem se cakle oči.

Poruka za Aleksandru Prijović

Netko je očito njezin veliki fan! Nakon Osijeka, Prija je već najavila nove koncerte po Hrvatskoj, u Rijeci i Varaždinu, za sve koji ju do sada još nisu stigli uhvatiti na turneji, a žele ju vidjeti.

 

 

Aleksandra Prijović Osijek poruka koncert publika transparent oduševila instagram podijelila fan iz osijeka

Još vijesti