Slika nije pronađena

Glazbenica Taylor Swift komentirala je svoje brojne veze i to kako se one uvijek prije ili kasnije neslavno završe te zaključila kako će možda cijeli svoj život ostati – sama.

Podsjetimo je, Taylor je, između ostaloga, bila u vezi s Taylorom Lautnerom i Harryjem Stylesom, ali sve su veze veoma brzo završile te je pjevačica poznata po tome da svoje bivše ljubavi opjevava.

'Shvatila sam da nemam pojma gdje ću biti za godinu dana, ili za šest mjeseci ili čak za dva mjeseca. Mislim, znam gdje ću biti na turneji za dva mjeseca, ali ne znam gdje ću biti u emocionalnom smislu, mentalno, u snovima, ciljevima, željama, nadanjima. Nemam pojma hoću li se udati ili ću biti sama cijeli svoj život. Mislim da ću biti sama cijeli život. Nekako mi se čini da će to biti tako', rekla je Taylor.

Na pitanje zašto joj sve veze ne uspijevaju objasnila je da ih vidi kao promet i može nastaviti naprijed jedino ako je zeleno na semaforu. A na pitanje što misli o tome kako je često kritiziraju jer piše pjesme o bivšim ljubavima rekla je: 'Ako idete kroz život i cijelo vrijeme se ponašate samo kao dobrica, jednostavno živite u iluziji.'

Taylor Swift: Pjesme o bivšima su mi ispušni ventil

Taylor Swift Taylor Lautner Harry Styles