Slika nije pronađena

Nova godina nije započela dobro za jedan od najpopularnijih ljubavnih parova, glazbenike Taylor Swift i Harryja Stylesa. Naime, dobro upućeni izvori kažu kako je par prekinuo nakon samo mjesec dana veze.

Taylor i Harry slavili su Novu godinu Yorku gdje su uhvaćeni u strasnom poljupcu, a nakon Nove godine otišli su na odmor na Djevičansko otočje. No, nešto je krenulo po zlu i par se posvađao te odmah raskinuo. Tako je 4. siječnja Taylor otputovala kući, dok je Harry ostao na Djevičanskom otočju i još jedan dan tulumario s obožavateljicama te se potom vratio kući u Veliku Britaniju.

Sada svi odmah očekuju novu baladu koja će stići iz pera i gitare Taylor Swift jer je poznata po tome da u svojim pjesmama progovara o bivšim ljubavima.

>> Još vijesti iz svijeta glazbe i filma čitaj na www.teen.hr!

Inače, već krajem prošle godine mnogi su govorili da je veza mladog para toliko ozbiljna da razmišljaju o vjenčanju te su ih već počeli nazivati kao 'Haylor'. Također, otac Taylor Swift navodno je već Harryju zaprijetio kako ne smije slomiti srce njegovoj ljepotici. Uz ovo, ocu se nije svidjelo što par toliko brza te je savjetovao da malo uspore.

Harry je Taylor za Novu godinu kupio antiknu narukvicu sa smaragdima, a Taylor je čak planirala kupiti kuću u Velikoj Britaniji kako bi uvijek bila što bliže Harryju.

Je li ovo bila samo normalna razmirica u vezi i hoće li se Haylor pomiriti, ostaje nam pričekati da vidimo.

Taylor Swift Harry Styles