Slika nije pronađena

Osobe koje se druže sa celebovima najbolje znaju njihove tajne. A kada je netko tetovirao stotine slavnih faca tada može i znati brojne tajne koje su šokantne.

Keith McCurdi poznatiji po nadimku Bang Bang je tattoo majstor koji je tetovirao brojne celebove. Ovog 29-godišnjeg Njujorčanina proslavila je Rihanna prije deset godina.

Nakon toga Bang Bang je `crtao` po slavnima među kojima su: Adele, Justin Bieber, Selena Gomez, Katy Perry, Demi Lovato, Kylie Jenner, Miley Cyrus, Cara Delevingne, Ruby Rose, Rita Ora i brojni drugi.


Iza svake tetovaže krije se priča, a Bang Bang ih zna toliko da bi mogao napisati knjigu...što i jest učinio! U svojoj knjizi BANG BANG: My Life in Ink progovara o tajnama celebova, a mi ćemo ih prenijeti vama:

Kylie Jenner odlično tetovira

Mlada Kylie je tetovirala Bang Banga, a on kaže da je učinila odličan posao. `Njena ruka je jako mirna, zbilja sam bio impresioniran. Zapravo, ima najmirniju ruku koju sam vidio. Ja bi ju zaposlio.` otkrio je umjetnik za Cosmopolitan.


Justin Bieber putuje privatnim avionom koji je pun trave

Mladi pjevač napuni cijeli avion travom, a toliko ju puši da piloti navodno moraju imati maske s kisikom tijekom leta kako se ne bi slučajno napušili. Isto tako Bang Bang je otkrio da Justin ima dojam da ga Adele ne voli.


Selena Gomez ima tajnu tetovažu koju Bang Bang nikada neće otkriti

Vjernost ovog tattoo majstora osigurala mu je to da su mu celebovi odani. On ne otkriva tajne tetovaže svojih klijenata i klijentica. Bang Bang kaže da su on i Selena toliko bliski da ga je čak pozvala na njen prošlogodišnji nastup na reviji Victorie Secret.


Brojni su se celebovi skinuli pred Bang Bangom

Jednom je tetovirao Ritu Oru nakon tuširanja, a jednom je došao kod Miley Cyrus koja ga je dočekala gola u bazenu, a Rihanna je bila samo u donjem rublju kada ju je prvi put tetovirao. `To je moj posao. Gdje ima kože ima i posla za mene.` kaže Bang Bang.


Tetovaža lava na prstu Care Delevingne donijela mu je hrpu fanova

Umjetnik kaže da je prije tetovaže Care Delevingne imao 12 tisuća pratitelja na Instagramu, a nakon tetovaže dobio ih je preko sto tisuća. Cara je prvo htjela tetovažu na prstu na kojoj će pisati `Lion`, ali ju je Bang Bang nagovorio da joj tetovira portret lava.Nije se prvo dobro složio s Demi Lovato, a sada su dobri prijatelji

U knjizi Bang Bang navodi da Demi ne podnosi biti u blizini alkohola ili marihuane, te da je on sve to morao skloniti prije nego je došla u studio. Naravno, to ga nije oraspoložilo. Isto tako kaže da se na prvu nisu dobro složili, ali da je shvatio da je Demi cool i sada su prijatelji.
tattoo tajne celebova Tattoo majstor celebovi celebrity

Još vijesti