Slika nije pronađena
Demi Lovato ulazi u novu godinu ulazi u zagrljaju novog dečka. Nećete vjerovati, ali njh dvoje su već nekoliko puta viđeni zajedno unazad par mjeseci, a njihova veza konačno je potvrđena.

Demi i Henri Levy pokreću glasine o tome da su u vezi već nekoliko mjeseci, a konačno su objavili i potvrdu da su u vezi na Instagramu u obliku videa u Storyju. Ako još niste čuli za Henri Levyja, evo nekoliko činjenica o njemu kako biste ga bolje upoznali:
1. Njegovo puno ime Henri Alexander Levy.

2. Pohađao je najskuplju školu na svijetu. Dok je odrastao, Henri je morao ići u najbolje škole, uključujući Institut Le Rosey u Švicarskoj, a Henri nikada nije izdržao ni u jednoj od njih.

3. Ima svoju liniju odjeće. Godine 2012. Henri je stvorio vlastiti brend pod nazivom Enfants Riches Déprimés što u prijevodu znači 'depresivna, bogata djeca'. Sjedište mu je u Los Angelesu i Parizu, a poznato je po punk vibri iz 1970-ih.

4. Demi i on su već više puta viđeni zajedno tijekom posljednih nekoliko mjeseci, a sad su postali i službeni par putem Instagrama.

5. Više puta je bio na odvikavanju. Henri tijekom posljednjih nekoliko godina otvoreno priča o svojoj ovisnosti o drogama i zloupotrebi tijekom srednje škole. Upravo su ga ta iskustva inspirirala da stvori brend. Još na odvikavanju bio je ljut na roditelje što su ga poslali na rehabilitaciju na godinu dana i bio je ljut na ljude koji su se oporavili i cijelo vrijeme mu govorili što da radi. Također, ljut je bio i na profesore i na svaku školu u koju je išao i gdje ga nisu razumjeli. I to je bila njegova veza s punk stavom.


Foto: Instagram/Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

(Ne)Poznata sestra Demi Lovato - bucka iz 'Kućanica' zablistala u maturalnoj haljini

Dugo je šutjela o tome: Demi Lovato konačno progovorila o davno nestaloj 'sestri blizanki'

PRIJELOMNA VIJEST Demi Lovato završila u bolnici – evo tko je uz nju u teškim trenucima!

Demi Lovato henri levy dizajner Moda celebrity celebovi pjevačica veza ljubavna veza potvrda

Još vijesti