Slika nije pronađena

Većina dvanaestogodišnjakinja razmišlja o ispitu iz matematike sljedeći tjedan, novim tenisicama i kako napokon prići onom slatkom dečku. Život Maddie Ziegler potpuno je drugačiji.

S tri milijuna Instagram followera i glavnom ulogom u videima koji su na YouTube-u pogledani stotine milijuna puta, ova tinejdžerica je trenutno najpopularnija dvanaestogodišnjakinja na svijetu.

Prije samo 4 godine nitko nije znao njeno ime, a da se njena majka nije prijavila na reality show koji prati živote mama i njihove djece koja pohađaju satove plesa, pitanje bi li Maddie dobila priliku pokazati svoje talente cijelom svijetu.

Priliku za svojih 'pet minuta slave' dobila je kada ju je zamijetila pjevačica Sia te joj ponudila glavnu ulogu u svojim spotovima: Chandelier, Elastic Heart i Big Girls Cry – ostalo je povijest.


Spot za pjesmu 'Chandalier' je 17 najgledaniji glazbeni video na YouTube-u ikad, a broji vrtoglavih 712 milijuna pogleda. Zahvaljujući nastupu u videima, Maddie je imala priliku nastupati na Grammy-u, gostovala je kod Jimmy-a Kimmel-a te u 'The Ellen Show-u'.


Talentirana 12-godišnjakinja postala je toliko popularna da više ne može sama u dućan jer ju histerični fanovi teroriziraju, a zbog toga je morala angažirati i osiguranje. 'Ne osjećam se više normalno jer me svugdje prepoznaju, čak i ako samo poželim otići na sladoled' objasnila je.


Iako je njena karijera plesačice u zamahu, Maddie ne planira odustati od obrazovanja: 'Definitivno planiram na studij, ne želim postati 'glupa plesačica'' zaključila je.

Foto: Instagram
Izvor: DailyMail.co.uk
I.N.

Pročitajte još:

Ne skida se i ne snima selfije: tinejdžerica ima 30 tisuća followera jer čita knjige

Popularne i zanimljive: 6 tinejdžerica koje morate pratiti na Instagramu

Poznata blogerica objavila knjigu čija prodaja obara sve rekorde

Ples tinjedžerica spotovi

Još vijesti