Slika nije pronađena

Netflix svako toliko iznenadi s nekim fora filmom, a iako to nisu neki 'pametni' filmovi, super su za gledanje s frendicama/sestrom ili jednostavno chillanje u vrućim ljetnim večerima kada ti se ništa ne da.

Prije nekoliko dana na Netflix je stigao film 'Work It', na prvu nije djelovao ništa posebno, ali u nedostatku boljih ideja, odlučili smo ga pogledati. Radi se o plesnom teen filmu s dodatkom pokoje romanse i stresa pri upisivanju faksa. Trebaš li izdvojiti sat i pol vremena i pogledati ga? Ako voliš slatke i pomalo sladunjave filmove s puno plesa – da, ali ako to nije tvoj žanr, radije ga preskoči. 'Work It' nije revolucionaran i drugačiji film, ali je zabavan i nije ni u jednom trenu toliko dosadan da počneš razmišljati što ja to gledam. U glavnim su ulogama Sabrina Carpenter, Liza Koshy i Jordan Fisher, a radnja ide otprilike ovako...

Quinn Ackerman oduvijek ima san da će se poslije srednje upisati na Sveučilište Duke, a kada dođe na razgovor, shvati da su sva njena postignuća i hobiji jednaki svim ostalim kandidatima i da se po ničemu ne izdvaja. U želji da se iskaže spomene da je dio poznate plesne skupine iz njene škole, iako o plesu zapravo nema pojma. Ta sitnica privuče pažnju i odjednom njen upad na faks ovisi o plesnom natjecanju na kojem se natječu najbolje plesne skupine iz brojnih srednjih škola. Quinn odluči napraviti svoju plesnu skupinu i sada sve što treba kako bi upala na željeni faks je...naučiti plesati, iako ima dvije lijeve noge. I tu kreće zabava!

U sve se uplete i romansa s koreografom, rivalstvo s postojećom plesnom skupinom iz njihove škole, stroga mama... Hoće li uspjeti naučiti plesati i upasti na Duke? 'Work It' će te zabaviti, u to nema sumnje. Kada nećeš znati što pogledati, a treba ti neki slatki filmić, pokušaj s ovim.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Ovo ti se sigurno neće dogoditi: Šest romantičnih filmskih klišeja koji se ne događaju u stvarnom životu

Film ili knjiga velikog ljubavnog hita 'After' - što je bolje? Pitali smo nekoliko fanova i ovo je njihova presuda

Put po svijetu iz vlastitog kreveta: 9 filmova uz koje ćeš se osjećati kao da si negdje drugdje

Ples work it plesni film liza koshy Netflix sabrina carpenter film

Još vijesti