Slika nije pronađena

Bez obzira koliko imala godina, kada krenu ove pjesme, i oni stariji i mlađi će znati točne plesne korake. Iako za neke nećeš ni znati gdje si ih naučila, jednostavno ćeš ih znati.

Svatko će imati neki svoj način na koji pleše i plesne korake koje će izvući u klubovima i izlascima, ALI kada krenu ove pjesme, postoji samo jedan način kako plesati – i svi će tako početi plesati. Koreografije za ovih 5 pjesama su postale toliko popularne da ih jednostavno svi u nekom trenu nauče i znaju, ne možeš ih zaobići. Proslavili su ih izvođači koji su tako plesali u spotovima, a pošto se radi o jednostavnim koracima, koji su uz to i zabavni, svi smo ih pokupili. O kojih se pet pjesama radi?

@officialswaggie

How many do you know?##starbuckswaggie ##viral ##teamsmonderkin ##vibe ##xyzbca ##vibing ##2000s ##throwback ##noticeme ##officialswaggie

original sound - Mitchell

Kada ih čuješ, znat ćeš i ti odmah kako krenuti plesati. Prva i najpoznatija je definitivno 'Macarena'. Poznata koreografija nije ti mogla promaknuti.

@shelishnider1

##ayymacarena ##macarena ##viral ##foruyou ##forypupage

Ayy Macarena - Tyga

Druga je 'The Ketchup song'. Možda ti samo ime neće zvučati poznato, ali čim čuješ refren, sjetit ćeš se i ovih koraka koji idu uz njega.

Tu je i popularna 'YMCA' i oblikovanje slova rukama.

Jedna novija pjesma je Shakirina 'Waka Waka'. Možda nećeš moći kao Shakira mrdati kukovima i izvesti trbušni ples, ali dio koreografije s rukama svi izvode.

I zadnja je jedini i najveći hit Michela Tela, pjesma 'Ai Se Eu Te Pego' koje ja bila popularna prije dosta godina, ali tada, kada je god krenula negdje, nije bilo osobe koja nije na refren plesala točno određenu koreografiju. Znaš ju sigurno i dan danas.

Pogledajte još:

Pjesme koje svatko tko živi u Europi jednostavno zna: Koliko ih je tebi poznato od ovih 10?

Samo jedan može biti najbolji: Izabran je glazbenik godine na MTV VMA dodjeli nagrada

S njim nema sredine: Pjevač kojeg ili voliš ili mrziš postao je najslušaniji glazbenik na svijetu

Ples pjesme koreografije plesanje

Još vijesti