Slika nije pronađena

Noah je imao 16 godina kad je tek počinjao svoju karijeru u Hollywoodu ulogom slatkog prodavača dodataka za mobitel u seriji 'Austin & Ally' koja se prikazivala na Disney channel-u i došao na ovu ideju.

Snimio je video uradak na jednu od najpoznatijih pjesama Justina Biebera, 'Boyfriend'. Upravo ovakav video očekivale bi od savršenog budućeg dečka. Noah i njegov prijatelj, također glumac, Jack Griffo, prikazali su svoju verziju superjunaka na hit single još 2012. godine, a fanovi su ju nedavno ponovno otkrili. Video ima oko 110 tisuća pogleda na YouTube-u, a u njemu su prisutni svi elementi jednog tinejdžerskog glazbenog specijala poput kabine za fotografiranje, kaleidoskop prijelazi, zamućivanja i nešto plesnih pokreta koje su dečki sami iskombinirali.


via GIPHY


Noah je bio odjeven u kostim Batmana, dok se njegov prijatelj Jack opredijelio za Supermana. U prvom dijelu videa ova dvojica prijatelja plešu na pjesmu, a u drugoj polovici videa oni trče naokolo po Los Angelesu i prave se da su vaši najdraži superjunaci.
Ove dvije Netflix zvijezde bili su jako dobri prijatelji čak i tada kad su radili za suparničke TV mreže. Danas su još uvijek najbolji prijatelji, a ako te zanima, i Jack je postao zvijezda Netflix serije 'Alexa & Katie'. Možda doživimo ovo dvoje BFF-a jednom i zajedno na malim ekranima, nikad se ne zna.

Foto: YouTube Screenshot/Giphy

M.S.K.

Pogledaj još:

Noah Centineo je zaljubljen u Selenu Gomez? Priznao je da ju rado poveo na dejt

OMG Noah Centineo u potpuno novoj ulozi – mogli biste se uplašiti!

WOW Najgledaniji Netflixov film dobiva nastavak! Jeste li spremni za još malo Noaha Centinea?

noah centineo Justin Bieber video pjesma Ples

Još vijesti