Slika nije pronađena

Ariana Grande nastupala je na ovogodišnjem izdanju popularnog festivala Coachella, a na posljednjem nastupu koji je bio ovog vikenda imala je posebnog gosta kojeg nitko nije očekivao.

Ariana Grande uvijek pronađe način kako iznenaditi i svoje fanove i tuđe fanove. Ovog su puta u pitanju fanovi Justina Biebera. Na drugom vikendu održavanja festivala Coachelle tijekom svog nastupa pozvala je na pozornicu da joj se pridruži jedan poseban gost – Justin Bieber. Glavom i bradom! Prošle su već dvije godine otkad se Justin povukao i prestao nastupati. Ovo je bio prvi nastup nakon toliko dugo vremena. Publika je bila oduševljena, a Bieber ih je odlučio iznenaditi izvedbom pjesme 'Sorry'.Gostovanje nije bilo planirano, i sam je Justin priznao da se sve dogodilo u zadnji tren. Ari ga je doslovno par sati prije nastupa uspjela nagovoriti da zapjeva s njom na Coachellinoj pozornici.

Belieberi koji su se našli u publici nisu mogli vjerovati, a izlazak Justina popratili su vrištanjem iz sve snage.

Nakon što je pjesma završila Justin je odlučio podijeliti nekoliko riječi s posjetiteljima festivala, a otkrio je i jednu veliku vijest! 'Nisam imao pojma da ću biti na pozornici večeras. Prvi sam put na pozornici poslije dvije godine tako da se moram vratiti u ovu šemu.'


A onda je uslijedila rečenica na koju će svi Belieberi ostati oduševljeni: 'Album dolazi uskoro!'

Foto: Instagram/ YouTube/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Sophie Turner je na snimanju 'Igre prijestolja' zamišljala da je Joffrey - Justin Bieber! Saznaj zašto

Problemi u braku, Selena Gomez ili nešto treće? Justin Bieber ide na tretmane za liječenje depresije!

Dokazao je da je više od pop zvijezde – istražili smo u kojim se sve žanrovima okušao Justin Bieber

nastup novost ariana omg Justin Bieber glazba

Još vijesti