Slika nije pronađena

Najavio je dokumentarnu seriju, novi album, novu pjesmu i novu turneju! Bieberu je izgleda dosta odmora i vraća se u glazbeni svijet. A što očekuje fanove? Kakve su nove pjesme? Saznat ćemo uskoro jer prva izlazi već sutra.

 Spremi se vidjeti život Justina Biebera kako nikada do sada nije prikazan – sve ono iza scene. Zadnji dan prošle godine Justin je trailerom najavio da će na njegovom YouTube kanal u siječnju početi izlaziti dokumentarna serija o njegovom životu. Objavljivanje doku serija o vlastitom životu i svemu iza scene je na YouTubeu postao hit prošle godine, a sada mu se pridružuje i Justin. Sve to kao dio promocije i najave njegova povratka na glazbenu scenu. Kako je najavio, sutra izlazi prvi singl nakon dugo dugo vremena pod nazivom 'Yummy', a spremaju se i album, kao i turneja. Trailer za doku  seriju traje kratko, ali pokazuje o čemu će se sve pričati – od prekidanja Purpose turneje zbog vlastitog mentalnog zdravlja, preko vjenčanja s Hailey do boravljenja u studiju i radu na novoj glazbi.


Serijal se zove 'Seasons', jer kako je rekao: 'Kao ljudi, prolazimo kroz puno uspona i padova. Dobrih razdoblja i loših razdoblja. Nekada želimo odustati.'Justin želi pokazati da nikada ne smiješ odustati. Najavio je da će povratak na glazbenu scenu donijeti i malo drugačiju glazbu nego što je to bilo prije, zbog čega je nervozan da se fanovima možda neće toliko svidjeti. Serija će se premijerno prikazati na YouTubeu 27. siječnja, a nakon toga, svaka nova epizoda izlazit će ponedjeljkom i srijedom. Koliko će ih biti, to se za sada još ne zna. Hoćeš li gledati?


Foto: YouTube/ Youtube printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Tko je napisao Bieberov hit 'Baby' ili 'Little Things' od 1D-a? Šokirat će te tko su autori ovih 16 hitova

[LOL] Rasipao se k'o kruška! Svi urlaju od smijeha na fotke Justina Biebera kako pada s monocikla

Justin Bieber je otkrio da je u rodbinskom odnosu s jednim poznatim glumcem i jednom pjevačicom

Justin Bieber intiman pogled youtube glazba život dokumentarna serija

Još vijesti