Slika nije pronađena

Noah Centineo je službeno je postao glumac i redatelj. Udružio se s Lily Collins na snimanju glazbenog spota za ARTYjevu pjesmu 'Save Me Tonight'. Osim što je glumio u spotu uz Lily, Noah je i režirao taj videozapis.

Artyjev novi, optimističan singl koji traje čak četiri minute služi kao pozadina za priču s kojom se svatko može poistovjetiti. Lily glumi učenicu koja je počela ići u novu školu i odmah su ju počeli maltretirati neki od njezinih kolega. Na svu sreću, ubrzo se susreće s Noahovim likom u trenutku dok joj pomaže da pokupi knjige s poda hodnika. Upoznaje ju sa svojim prijateljima, uz čiju pomoć počne planirati vrlo živopisnu i kreativnu osvetu za zlikovce. Videozapis završava poprilično veselo i, iako nikome ne bismo preporučili osvetu, ne možete si pomoći, a da ne navijate za Lily, Noahu i njihovu grupicu ljudi.

Noah je podijelio glazbeni spot na društvenim mrežama, pri čemu je izrazio svoje uzbuđenje oko ovog novog projekta. 'Uvjerio sam @artymusic da mi dopusti režiranje glazbenog spota za 'Save Me Tonight' i nekim čudom je @ lilycollins pristala glumiti u njemu s hrpom naših prijatelja', napisao je Noah na Twitteru.


U intervjuu za Billboard, Noah je objasnio da je cijeli projekt izgrađen na prijateljstvu, uz napomenu da su on i ARTY zajedno stvarali priču za spot, a sve ostalo brzo je sjelo na svoje mjesto. 'Bio je to savršen scenarij za prijatelje da se spoje i stvore. To je doista ono zbog čega sam ovdje', rekao je glumac i redatelj. ARTY ističe: 'Imati priliku surađivati s prijateljima bilo je toliko zabavno. Noah je obavio nevjerojatan posao'.

Foto: YouTube Screenshot/Twitter/YouTube

M.S.K.

Pogledajte još:

Noah u 100 uloga – na 'Savršeni spoj' će povesti Camilu Mendes i hrpu cura kojima zavidimo

Kako nam je ovo promaklo? Mali Noah Centineo pleše na hit Justina Biebera u kostimu Batmana [VIDEO]

Noah Centineo je zaljubljen u Selenu Gomez? Priznao je da ju rado poveo na dejt

Glumac redatelj zanimljivost Lily Collins Arty video glazba glazbeni spot noah centineo