Slika nije pronađena

Iako nam mediji najčešće serviraju sliku o njima kao da su savršenstva bez mana, zvijezde kojima se divimo, koje slušamo ili gledamo također su samo ljudi od krvi i mesa.

Ispod šminke, pažljivo složenih frizura i odabrane odjeće, brojne zvijezde kriju svoje male nesavršenosti i neobične dijelove tijela.

Netko ima nečega viška, a nekome nešto manjka. Provjerite što u ovom članku...

Lily Allen

Engleska pjevačica rođena je s trećom bradavicom ispod lijeve dojke. Lily je svoj televizijski debi imala sa samo tri godine kada se pojavila u emisiji “The Comic Strip”, čiji je ko-scenarist bio njen otac.

Kesha

Kesha je od početka svoje karijere željela biti drugačija, a zapravo je bila drugačija od samog rođenja! Rođena je s malenim, zakržljalim repićem dugačkim 6 milimetara. Operirana je još kao beba kad su joj uklonili ovo neobično obilježje.

Taye Diggs

Hollywoodski glumac koji u serijama uvijek glumi zavodnike, rođen je sa šest prstiju na svakoj ruci. Operativnim zahvatom višak prstiju mu je uklonjen. Glumio je u serijama “Ally McBeal”, “Privatna praksa”, “Zapadno krilo” i brojnim drugima.

Mila Kunis

Popularna glumica je rođena sa samo jednom obrvom i očima različite boje, ali joj to nije smetalo da postane jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu i supruga Ashtona Kutchera.

Harry Styles

Poznati član benda “One Direction” je rođen sa četiri bradavice. Šalio se da je u materici imao brata blizanca koji je nestao i ostavio mu u nasljeđe svoje bradavice.

Mark Wahlberg

Glumac, producent i nekadašnji model rođen je sa tri bradavice, ali mu je jedna uklonjena kirurški. Naravno da Mark nema nikakvih problema prilikom poziranja za razne modne kuće i brendove.

L.B./izvor: 24sata.rs

foto: Instagram

Pročitajte još...

...Zvijezde s najljepšim očima...

...Slavne face u pelenama: prepoznajte li ove zvijezde?...

...Ne uživaju svi u pažnji: zvijezde koje mrze teret slave!...

nesavršenpsti neobični dijelovi tijela lily allen kesha Mark Wahlberg Harry Styles bradavice

Još vijesti