Slika nije pronađena
Ed Sheeran je do petka, 14. travnja, držao prvo mjesto britanske ljestvice singlova i to više od tri mjeseca za redom. S trona ga je skinuo Harry Styles prvim solo singlom "Sign Of The Times", kojim najavljuje debitantski album.Da stvar bude bolja, Ed je Harryju pomogao izabrati pjesme za novi album – pohvalio mu je sve, čak i jednu koja nije našla mjesto na ovom CD-u. "On (Ed) je stvarno dobar – jedan je od najpopularnjih likova koje ja poznajem", rekao je Harry za BBC Radio 1.

Bivši pjevač grupe One Direction postao je, uz Zayna, jedini koji je nakon raspada grupe završio na broju jedan. Bila je to žestoka utrka jer je Edova pjesma “Shape Of You” zaostajala za samo 3 tisuće kopija prodanog singla manje.


Osim toga, pojavio se i na naslovnoj stranici Rolling Stone magazina, kojem je dao ekskluzivni intervju.Čini se da slijedi Harrymanija nakon objave i ostalih pjesama s "Harry Styles" albuma. Mnogi predviđaju da "Sign Of The Times" ima čak realne šanse da bude najprodavaniji singl godine!

Foto: Shutterstock/Tweeter/Screenshot

M.Z.

Pročitajte još:

Njena pratnja za maturalnu zabavu ima curu pa je pozirala s kartonskim Harryjem Stylesom

Slažete li se: Ovo su trenutno najpopularnije pjesme - hit do hita

Ed Sheeran surađuje s One Direction

Harry Styles sign of the times Ed Sheeran shape of you

Još vijesti