Slika nije pronađena

Iako su neki protiv toga da bi se toliko pjevača trebalo prijavljivati na Supertalent i prolaziti dalje zbog toga, ipak svake godine bude nekih koji toliko oduševe sve da bi bilo stvarno šteta da se nisu prijavili.

Iako je nova sezona Supertalenta krenula jučer, već se jedna natjecateljica izdvojila. Ona je Lucija Šarčević i ima 17 godina, ali pjeva toliko dobro da nitko ne bi niti rekao da ima toliko malo godina. Djeluje kao slatka cura iz susjedstva, ali onda kada počne pjevati, sve ostavi bez teksta. Reći da ovo nije talent bi bilo suludo. Lucija je otpjevala 'Žute dunje' od Crvene jabuke i možda se nećeš rasplakati kao Maja Šuput, ali ćeš se sigurno naježiti.

Maja je plakala, Janko Popović Volarić je rekao da je ovo jedan od najljepših nastupa ikad u Supertalentu, a nije ju mogla prestati hvaliti niti glavna kritičarka žirija Martina Tomić. Pjesma je sama po sebi tužna, a uz pratnju samo gitare i glas ove tinejdžerice, zvuči toliko dobro. Naravno da je dobila prolaz od svih članova žirija, kako i ne bi! Već je prva epizoda podigla ljestvicu visoko, a iako nije netipičan talent, definitivno je itekako supertalent. Jedva čekamo novu epizodu sljedeće nedjelje!

Pogledajte još:

Nekima smeta 'nova' Billie Eilish: Zbog OVE je fotke izgubila 100.000 Instagram pratitelja! [FOTO]

Pjesme koje svatko tko živi u Europi jednostavno zna: Koliko ih je tebi poznato od ovih 10?

Djevojka naručuje pizzu imitacijom poznate pjevačice – dobila je njezin odgovor

nastup maja šuput supertalent 2021 Lucija Šarčević

Još vijesti