Slika nije pronađena
Šećer je (skoro) na kraju. Kristiana gledamo 25. po redu (od 26), kao predstavnika Bugarske u finalu Eurosonga 2017. godine.

Kristian je bio natjecatelj prve sezone emisije The Voice Kids Russia i četvrte sezone X Factora Bugarske. Rođen je u Moskvi, Rusija; majka mu je iz Kazahstana, a tata iz Bugarske.Do sada ima dvije samostalne pjesme: 'Ne si za men' i 'Beautiful Mess', s kojom nastupa sada na Eurosongu.'Ne si za men' je njegova debitantska pjesma, u izdanju Virginia Recordsa, koja je postigla zavidan uspijeh – 13. mjesto na bugarskoj glazbenoj ljestvici.

Prvi je natjecatelj na Eurosongu koji je rođen u trećem tisućljeću – 2000. godine. Nedavno je napunio sedamnaest godina, a puno mu je ime Kristian Konstantinov Kostov. Njegovu glazbu svrstavamo u pop, folk i acoustic – osim što pjeva, Kris svira gitaru i klavir.

Kladionice mu predviđaju najbolji ikad rezultat za Bugarsku, a koji će biti u ukupnom poretku preostaje nam vidjeti sutra u 21 sat na HRT1.

Mi ga nećemo samo pozorno slušati, naprotiv, Kris je pravi slatkiš i bilo bi ga šteta propustiti gledati. 'Beautiful Mess' je odličan, a Kris još bolji, slažete se?


Foto: Instagram/Twitter

M.Z.

Pročitaj još:

Jacques Houdek s pjesmom 'My Friend' predstavljat će nas na Eurosongu – kakva vam je pjesma?

Eurosong: Pobijedila Ukrajina, Nina završila na 23. mjestu

Bravo! Nina Kraljić odličnim nastupom izborila finale Eurosonga

Bugarska krisitian kostov eurosong, eurosong 2023 eurovizija

Još vijesti