Galerija Ruslana i Doris Dragović Kate Miller-Heidke (Australija) Maneskin (Italija) +11 Jedward (Irska)

Neki su se izdvojili jer su im kombinacije bile predivne, a drugi jer su bile nemoguće za ne primijetiti, ali nisu svačiji „cup of tea“.

Na Eurosongu se treba izdvojiti, kako pjesmom tako i izgledom i scenskim nastupom. Sve se treba slagati, izgledati kao jedna cjelina i biti posebno. Izvođači daju sve od sebe, a njihovi kostimografi kao da nekada žele i zasjeniti pjesmu. Tijekom godina su se mijenjale odjevne kombinacije. Prije 20-ak godina uglavnom su to bile elegantnije kombinacije, a do danas su postale toliko lude da nekada gledateljima nije dobro kada ih vide. I Hrvatska je imala neke izvođače s divnim odjevnim kombinacijama. Primjerice Doris Dragović! Izgledala je senzacionalno! Što se još nosilo na Eurosong i koje su se odjevne kombinacije izdvojile, što zbog toga koliko su lijepe, a nekada i zbog toga što su posebne i drugačije. Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

eurosong, eurosong 2023 eurovizija outfiti odjevne kombinacije posebni najposebnije izdvojili se izvođači izgledali drugačije

Još vijesti