Slika nije pronađena

U Los Angelesu tinejdžeri su dodijelili nagrade svojim idolima, a na dodjeli su se pojavili i Justin Bieber te Selena Gomez i negirali glasine da su raskinuli.

Taylor Swift je proglašena najboljom u svojoj struci, modnom ikonom, najboljom country pjevačicom i pjevačicom najbolje pjesme za prekide - 'Back to December'. Također, dobila je i nagradu za najbolji country singl. Važno je naglasiti kako je ova pjevačica dobila prestižnu nagradu 'Ultimate Choice', priznanje za 'izvanredan doprinos u industriji zabave'.

Daniel Radcliffe i Emma Watson proglašeni su najboljim glumcem i glumicom, a zajedno imaju najbolji poljubac na filmu.

'Harry Potter i Darovi smrti 1' proglašen je najboljim znanstveno - fantastičnim filmom, dok je drugi dio proglašen najboljim ljetnim filmom.

Najdraža tinejdžerska serija je 'Tračerica', a Blake Lively iz ove serije najbolja je televizijska glumica.

Najbolji akcijski film je 'Fast Five' dok su Angelina Jolie i Johnny Depp proglašeni naboljim akcijskim glumcima za film 'Turist'.

Robert Pattinson izabran je za najboljeg vampira i najboljeg dramskog glumca.

Justin Bieber okrunjen je lentom najboljeg izvođača i najzgodnijeg muškarca.

Titulu najzgodnije je dobila Selena Gomez, koja je odnijela nagrade i za najbolju glumicu u komediji, zatim nagradu za singl 'Who Says' i ljubavnu pjesmu 'Love You Like a Love Song', a dobila je nagradu i za svoje filmsko umijeće.

Poljubac Selene i Justina

Iako se već neko vrijeme spekulira kako su Selena i Justin prekinuli jer je Justin razmjenjivao poruke s Jasmine Villegas, plesačicom iz njegovog spota 'Baby', par je ovo demantirao na dodjeli ovih nagrada poljubivši se prije Justinovog izlaska na pozornicu. Pogledajte kako je to izgledalo u videu koji slijedi:

Taylor Swift Daniel Radcliffe emma watson Harry Potter i darovi smrti tračerica