Slika nije pronađena

Sedma i posljednja avantura mladog čarobnjaka 18. studenog konačno stiže u domaća kina! Film Harry Potter i darovi smrti bit će ispričan kroz dva cjelovečernja filma, a prvi možete pogledati već za dva dana.

U prvom djelu Harry, Ron i Hermione kreću u opasnu misiju kako bi otkrili i uništili tajnu Voldemortove besmrtnosti. Sami, bez vodstva svojih profesora i zaštite profesora Dumbledorea, troje prijatelja moraju se osloniti jedni na druge, sad više nego ikad. U međuvremenu, svijet čarobnjaka postao je opasno mjesto za sve protivnike Gospodara Tame. Rat kojeg su se dugo pribojavali je počeo, pred smrtonošama nitko nije siguran. Oni još uvijek traže ono najvrednije – Harrya Pottera. Odabrani postaje progonjeni, a Voldermort ga želi živog…

U potrazi za horkruksima, Harry otkriva gotovo zaboravljenu legendu o darovima smrti. Ako se legenda pokaže istinitom, mogla bi Voldemortu osigurati apsolutnu moć. Harry se približava zadatku za kojeg se spremao od trenutka kad je stupio u Hogwarts – konačnom obračunu s Voldemortom.

Glavne uloge u filmu tumače Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson.

Pročitajte još...

Harry Potter i darovi smrti 1. dio 

Harry Potter: osam novih spotova za film

Pogledajte trailer za novi film o Harryju Potteru

harry potter harry potter i darovi smrti 1. dio Daniel Radcliffe Rupert Grint emma watson