Slika nije pronađena

Emma Watson, glumica najpoznatija po ulozi Hermione u serijalu o čarobnjaku Harryju Potteru, otkrila je kada je bila nervozna pri snimanju ovih filmova.

Tako je oktrila da je bila nervoznija kada se morala poljubiti s Rupertom Grintom nego kada je to morala učiniti s Danielom Radcliffeom. Dodaje kako se tako osjećala jer nije znala što Grint misli.

'Morala sam se podsjećati da sam glumica, da sam Herminone, da je sve to uloga, ali ipak je bilo jako teško. S obojicom se jako dobro poznajem i kao braća su mi!' rekla je slatka Emma.

Uz ovo je dodala: 'Daniel i ja smo se smijali zbog svega, ali s Rupertom je bilo drugačije. Rupert je povučeniji i nisam znala što on o tome svemu misli i baš sam zato bila nervozna. Stoga je poljubac s Rupertom bio čudan, a s Danielom i nije bilo tako loše.'

Uz ovo Emma kaže kako je sretna zbog novih uloga koje će igrati nakon što je prestala biti Hermione, ali i sitnih stvari koje će sada smjeti raditi: 'Išla sam na toliko praznika i sjedila na hladu jer se nisam smjela sunčati ili sam sjedila sa strane jer se nisam smjela skijati. Čak nisam smjela lakirati nokte ili probušiti uši. To su smiješne stvari o kojima nitko ne razmišlja, ali ja ih nisam smjela raditi dok sam bila Herminone!'

Pročitaj još...
Emmu Watson jako rastužile priče o bullyingu
Emma Watson: Hermione je poput Lare Croft!

emma watson harry potter; hermione Rupert Grint Daniel Radcliffe