Slika nije pronađena

Zvijezde serijala Harry Potter okupile su se povodom 20 godišnjice filmova o malom čarobnjaku – i otkrili su neke prilično zanimljive pikanterije. Ispada su u dvoje glavnih glumaca imali tajne simpatije na snimanjima, a otkrili su i koje.

Godinama su svi zajedno snimali filmove, a u prvom nastavku Harryja Pottera je većina glavne glumačke ekipe imala oko 12-13 godina. Naravno da će se dogoditi da se netko nekome potajno sviđa. Sada, 20 godina kasnije, glumci su otkrili tko su im to bile tajne simpatije na snimanjima – i fanovi su izvan sebe. Emma Watson i Daniel Radcliffe ispričali su u novom videu 'iza scene' tko im se to sviđa. Posebno će te iznenaditi Danielov odgovor jer nije mu se sviđao nitko za koga bismo očekivali. Bio je zaljubljen u Helenu Bonham Carter, koja je glumila Bellatrix Lestrange, piše The Sun.

Čak joj je napisao i ljubavno pismo! Ovom ga je prilikom pročitao, i samo ćemo reći da je preslatko. 'Draga HBC, bilo je zadovoljstvo glumiti s tobom i biti tvoj 'podmetač za kavu' jer sam uvijek nekako bio taj koji je držao tvoju kavu. Volim te i želio bih da sam se rodio 10 godina ranije kako bi možda imao šansu s tobom'.

Osim Daniela, i Emma Watson je otkrila da je imala tajnu simpatiju, a to je bio Tom Felton, koji je glumio Malfoya. Priznala je da je uvijek s nestrpljenjem gledala kada bi došla na set je li i on tamo, a kada bi bio, bio joj je to uvijek poseban dan. Nikada mu to nije otkrila i nikada se ništa između njih nije dogodilo. Šteta!

Pogledajte još:

Daniel Radcliffe (Harry Potter) je otkrio koji mu je najdraži Harry Potter film i zašto – fanovi se baš i ne slažu s njim

Zagorska verzija Harryja Pottera koja nasmijava internet: Dragec Malfoj i ovdje radi probleme

Skrivena poruka: Nitko nije skužio što je zapravo Snape rekao Harryju Potteru kada su se prvi put upoznali!

emma watson harry potter Daniel Radcliffe

Još vijesti