Slika nije pronađena

Gubitak nevinosti uvijek je vruća tema, a mnogi ne mogu shvatiti zašto se neki ljudi prvi put seksaju tek u braku.

Isto kao što postoje celebovi koji su nevisnost izgubili jako mladi, tako postoje slavne face koje su odlučile sa seksom pričekati do braka. Oni koji su to `obećanje` ispunili stupili su i u brak i konačno došli na svoje.

Iako ponekad djeluje da je većina celebova i previše seksualno aktivna, čini se da nije baš tako.

Evo koji su se celebovi seksali tek u braku:

Kevin Jonas

Treći braco iz grupe Jonas Brothers je svoju nevinost napustio tek u braku. Sva braća su neko vrijeme nosila prsten čistoće, ali je ustrajan bio samo Kevin. Pjevač se 2009. oženio djevojkom Danielle Deleasom. `Moj prsten čistoće simbolizira obećanje Bogu, ali i meni samome da ću ostati nevin dok se ne oženim.`, rekao je pjevač.  Danielle i Kevin su prošle godine dobili kćerkicu.Jessica Simpson

Pjevačica je navodno bila djevica do svoje udaje 2002. za Nicka Lacheyja.  Tijekom odrastanja je Jessica dala obećanje svom ocu svećeniku da će početi nositi prsten čistoće od svoje 12-este godine. `Obećala sam Bogu, mom ocu i svom budućem mužu da ću ostati djevica do braka.`, rekla je Jessica za Cosmo. 2006. se razvela, a sada je u braku s Ericom Johnsonom s kojim ima dvoje djece.


Tina Fey

Poznata komičarka je izgubila nevinost s 24 godine s mužem Jeffom Richmondom s kojim je bila u braku 2001. Tina se često šali na vlastiti račun i gubitak nevinosti pa je u showu Davida Lettermana komentirala: `Vidiš kako imam dobar kršćanski karakter...ili sam samo bila ružna.`.


Lisa Kudrow

Glumica je totalna suprotnost liku Phoebe Buffay koju je godinama glumila u seriji Prijatelji. Pheobe je imala brojne muškarce i puno se seksala dok Lisa nije uopće do kad nije napunila 32 godine. 1995. udala se za Michaela Sterna i tek tada izgubila nevinost. `Imala sam strah od seksa.`, priznaje Lisa.


Adriana Lima

Viktorijina anđelica iz Brazila šokirala je javnost kada je rekla da joj je prvi seksualni partner bio njen tadašnji muž Marko Jaric. Mnogi su mislili da nema šanse da je Adriana nevina zbog toga što joj se nije problem skinuti za snimanja i revije, ali izgleda da to nije bilo tako. Model i muž su se razveli prošle godine, a zajedno su dobili dvoje djece.


Lenny Kravitz

Tehnički gledano pjevač nije bio djevac kada je ušao u brak s Lisom Bonet (s kojom ima poznatu kćer Zoe Kravitz), ali nakon što se razveo 1993. odlučio je živjeti u celibatu. Godine 2008. počele su se širit glasine da se Lenny čak tri godine nije seksao jer to želi učiniti kada se ponovno oženi. `To je obećanje koje sam dao sam sebi. Trenutno, žena s kojom ću biti mora imati i duha i pameti, a ne samo dobro tijelo. To me više ne zanima.`, rekao je Lenny.
Izvor: gurl.com

Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Rano su ušli u svijet odraslih: slavni dečki koji su izgubili nevinost jako mladi

Prvi put: Laži iz filmova i serija o gubitku nevinosti

Djevica u dvadesetima: 8 stvari koje morate znati ako ste odlučili čekati sa seksom


celebovi nisu žurili sa seksom nevinost seks