Slika nije pronađena

Neki celebovi su izgubili nevinost vrlo mladi, neki su čekali do braka, a neku su taj 'veliki trenutak' doživjeli sa svojim slavnim kolegama.

Celebovi koji su nevinost izgubili s drugim slavnim facama mogu strahovati od neugodnih detalja koje druga strana može pustiti u javnost, no u većini slučajeva to se ipak nije dogodilo.

Evo koje su poznate face izgubile nevinost s drugim celebovima:

Joe Jonas izgubio je nevinost s Ashley Greene

Iako Joe nije nikada direktno rekao da je prvi put spavao s Ashley to je svakako jasno. Pjevač je napisao 2013. esej za New York Magazine u kojem je otkrio da je nevinost izgubio s 20 godina, a u to vrijeme hodao je sa zvijezdom Sumraka Ashley.Justin Bieber je bio prvi Seleni Gomez

Nakon što je prošla godina dana od Justinovog hvalisanja pred prijateljima da mu je pjevačica poklonila svoju nevinost, Selena je svojim izjavama dala naslutiti da je to istina. U kolovozu Selena je rekla da je odlučila skinuti svoj prsten čistoće upravo kada je bila s Justinom.
Beyonce je prvi put spavala s Jay Z-em?

Prije nego je počela dejtati s poznatim reperom, Beyonce je navodno bila samo u jednoj vezi, a sudeći po izjavama- Queen B i njen bivši nisu nikada imali seks. `Prvog dečka upoznala sam s 14 godina, a zajedno smo bili do moje 17-este godine. Nismo živjeli zajedno, nismo se seksali. Uopće nisam imala nikakvog iskustva. Nakon tog svega imam samo jednog dečka- svog muža.`, otkrila je Beyonce.
Britney Spears nevinost je izgubila s Justinom Timberlakeom

Možda je teško za povjerovati, ali prije 15 godina Britney je bila poznata po tome što se furala na imidž djevice i na `ništa prije braka`. Njena veza s Justinom bila je svima znana, ali spavali su zajedno iako je ona dugo tvrdila da to nije tako. `Bili smo dvije godine u vezi kada smo odlučili spavati zajedno, mislila sam da je on pravi za mene...ali bila sam u krivu.`, kaže Britney.Hillary Duff prvi put je spavala s Joelom Maddenom

Kada je Hillary jednom prilikom dala intervju za Cosmopolitan, jedno od pitanja bilo je s koliko je godina izgubila nevinost. Pjevačica je pokušala to pitanje izbjeći, ali smo ipak dobili odgovor. `Imala sam dečka od 26 godina tako da svi mogu pretpostaviti što smo radili...`, odgovorila je Hillary.
Wilmer Valderrama bio je prvi za Mandy Moore

O prvom putu u ovoj vezi je progovorio Wilmer. 35-godišnji glumac je jednom prilikom u radijskoj emisiji tijekom 2006. otkrio kako nije bio presretan s prvim seksom s Mandy. `Seks s Mandy bio je u redu, ali nije bio poput tople pite od jabuka.`, izjavio je Wilmer. Što bi to uopće trebalo značiti?!
Izvor: teen.com

Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Čekali su do braka: celebovi koji nisu žurili sa seksom

Rano su ušli u svijet odraslih: slavni dečki koji su izgubili nevinost jako mladi

Prvi put: Laži iz filmova i serija o gubitku nevinosti

celebrity nevinost seks slavne face celebovi

Još vijesti