Slika nije pronađena

Gubitak nevinosti je uvijek potpuno drugačiji doživljaj koji ovisi od osobe do osobe. Nekima je bilo super, dok je drugima bilo užasno i rado se više ne bi željeli prisjećati tog događaja. Neki celebovi ne kriju kada su izgubili nevinost, dok drugi imaju zaista zanimljive priče svojeg prvog iskustva.

Neki celebovi su odlučili podijeliti s javnosti kada su točno (i kako) izgubili nevinost. Za neke od njih je malo začuđujuće koliko rano su se odlučili na ovaj hrabar potez, ali to ipak ovisi od osobe do osobe, a oni su se vjerojatno osjećali dovoljno spremno za prvi seks. Neki od njih imaju zanimljive priče kojih se sada ipak nerado prisjećaju.

1.Khloe Kardashian – 14 godina
Khloe je u jednom intervjuu dala izjavu o tome kada je točno izgubila nevinost: 'Moja situacija nije bila dobra. Imala sam 14 godina i izlazila sam s dečkom koji je imao 18, a sada kada gledam unatrag mislim kako je to odvratno, ali tada sam mislila da sam cool. Zapravo sam bila prisiljena na seks, a nisam bila spremna. Jedva sam poznavala svoje tijelo' – rekla je.

2.Angelina Jolie – 14 godina

Angelina Jolie je također u jednom od svojih intervjua otkrila s koliko godina je imala prvi seks: 'Počela sam seks sa svojim dečkom, ali emocije nisu bile dovoljne. Više nisam bila djevojčica, ali u trenutku kada sam se htjela osjećati bliže svom dečku sam zgrabila nož i posjekla ga. Prekinuo me i bili smo oblivenu krvlju' – objasnila je Angelina.

3.Johnny Depp – 13 godina

Johnny Depp je možda slučajno u šali priznao kada je izgubio nevinost dok je davao jednu izjavu, a ta izjava glasi: 'Nisam radio ništa kolaborativno otkada sam izgubio nevinost sa 13 godina' – rekao je.

4.Katy Perry – 16 godina

Iskustvo poznate pjevačice nije bilo baš onako kako si neki zamišljaju prvi seks. Razlog tome je da je pjevačica izgubila nevinost sa 16 godina i to na prednjem sjedalu auta uz slušanje glazbe Jeffa Buckleya.

5.Kim Kardashian – 14 godina

Kim Kardashian je nevinost izgubila dok je imala skoro 15 godina i rekla je kako je ona tada znala da želi imati prvi seks, a Kris joj je tada rekla kako je to u redu, ali da će piti kontracepcijske pilule. Uz to je dodala kako je Kris bila jako otvorena i iskrena s njom vezano uz temu seksa.

6.Ashton Kutcher – 15 godina

Poznati glumac je imao možda najčudnije iskustvo prvog seksa od svih celebova: 'Imao sam 15 godina. Bilo je to u šumi s djevojkom koju sam tek upoznao i koju mi je frend namjestio. Cijela stvar je trajala oko 2 sekunde. Bilo je doista neugodno. Dvije godine kasnije sam ponovo imao spolni odnos s njom samo da joj pokažem da je prvi puta bilo slučajno te da sam u međuvremenu postao bolji' – objasnio je Ashton.

7.Miley Cyrus – 16 godina

Miley je otkrila kako je ona izgubila nevinost s poznatim celebrityjem, Liamom Hemsworthom: 'Nisam otišla skroz do kraja s njim sve do svoje 16 godine, ali sam se na kraju udala za njega' – rekla je u jednom videu. Naime, Miley je imala 16 godina kada je s Liamom snimala film 'The Last Song' i nakon toga su završili u vezi i braku.  

8.Ian Somerhalder – 13 godina

Ovaj poznati glumac je jedan od rijetkih koji je rekao kako je njemu prvi seks bio zabavan. Osim toga, nadodao je kako je sada malo zastrašujuće biti u poziciji roditelja baš zato jer si svjestan svih tih stvari oko prvog seksa i gubitka nevinosti.

Pogledajte još:

Je li Demi Lovato dobro? Zabrinula je novim izjavama - tvrdi da vrijeđamo vanzemaljce ovim ponašanjem

'Otpisale' su ju do kraja nakon ovoga: Cure iz Little Mixa i službeno prestale glumiti da su si dobre s Jesy

Kako će izgledati Stormi kada odraste? Spojila je lica Kylie i Travisa – evo rezultata

nevinost celebovi Prvi seks

Još vijesti