Slika nije pronađena

Ovo je jedna od onih suradnja za koju svi žele da se dogodi, ali nikako se nije događala. Do sada. Ariana Grande i Justin Bieber su napokon i službeno potvrdili i najavili suradnju koja samo što nije ugledala svjetlo dana.

Napokon se i ova glazbena suradnja događa. Trebalo je čekati i čekati i još malo čekati, ali sada kada je tu, dolazi s još nekoliko zanimljivosti. Justin Bieber i Ariana Grande su prije nekoliko dana najavili da 8. svibnja izlazi njihova zajednička pjesma 'Stuck With U'. Kao da to samo po sebi nije wow vijest, ima još. Super stvar je da izlazi kao dio humanitarne suradnje za First Responders Children’s Foundation, što znači da će zarada od streamanja i prodaje ići za stipendije i školarine za djecu onih zaposlenih u zdravstvu, djelatnika hitne pomoći, bolničara, policije i vatrogasaca, s obzirom da su zaposleni u ovim zanimanjima bili na prvoj crti obrane u borbi protiv pandemije koja je zahvatila cijeli svijet.


I dalje to nije sve. Sada slijedi najbolji dio – kako i ti možeš postati dio njihovog spota za ovu pjesmu. Oboje su glazbenika na Instagramu objavili instrumentalnu verziju pjesme i pozvali su sve svoje fanove da im pomognu u izradi službenog videa. Justin je sve objavio na svom Instagramu.


'Želim vidjeti vas kako se zabavljate u karanteni. Ovo je maturalna pjesma za sve one koji sada ne mogu imati svoju maturalnu večer. Tweetajte svoje videe s hashtagovima #stuckwithu ili #stuckwithuvideo u kojima ćete odjenuti svoje haljine i odijela za maturalnu i zabavljati se i plesati sa svojim voljenima na instrumental pjesme', napisao je Justin. Ari je dodala da ako nemate to, samo se zabavljajte s vama dragim ljudima (ili sami ili s kućnim ljubimcima, sve su verzije dozvoljene). Bitno je samo da se zabavljate i plešete na instrumental njihove zajedničke pjesme, staviti hashtagove i tweetate video!

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Liam se izbrbljao: Sprema li One Direction okupljanje za 10. godišnjicu i kakvo? Čak i Zayn?

Hailey Bieber je otkrila neobičnu slučajnost koja je dovela do toga da su ona i Justin završili zajedno

Ona je ista Ariana Grande! Čak je i Ari potresena zbog ogromne sličnosti između nje i ove TikTokerice

Justin Bieber stick with u nova pjesma Ariana Grande