Slika nije pronađena

Nema odmora uz Ari! Pjevačica radi dan i noć kako se čini – trenutno je na turneji, ali to je ne sprječava da izbacuje nove pjesme. Prije 12 sati izašla je pjesma 'Monopoly' i već je hit.

Nije još prošao ni jedan puni dan od objave nove pjesme i spota, a 'Monopoly' je glavna tema na internetu. Ariana zna kako napraviti hit, a ovog puta se radi o jednoj suradnji – i to ne s nekom svjetskom pjevačkom zvijezdom, već s njenom BFF Victoriom Monet.

Pjesme je zarazna, a spot malo drugačiji od tipičnih njenih spotova. Nema velike produkcije, već je cijeli snimljen u stilu kao stari kućni video i na to je još dodana i hrpa zabavnih animacija – pun pogodak. Cure se u njemu super zabavljaju, ali fanovi ne bi bili fanovi da ne krenu u potragu za nekim tajnim porukama i signalima. Ipak je Ari poznata po tome da u svojim spotovima zna otkrivati razne pikanterije, kao što su primjerice nazivi novih pjesama. Ali ovog puta se radi o nečemu većem.Za nju prvi april nije bio dan za šalu – ili možda je? Ariana je potaknula glasine zbog jednog dijela ove nove pjesme, fanovi su uvjereni da im je otkrila tajnu o svojoj seksualnosti. Nakon što je objavila 'thank u, next' koju je posvetila svojim bivšim dečkima, Ari je stala s dejtanjem, a hoćemo li je sljedeći put vidjeti na dejtu s nekom djevojkom? Sve je moguće. Fanovi vjeruju da je ovim spotom otkrila da je biseksualna! Jedan od stihova pjesme koji pjeva je i 'I like women and men (yeah)'. Dodatan znak koji su fanovi uočili je da se radi o suradnji s Victoriom, koja je prošle godine priznala da je biseksualna.Na nagađanja Ariana još nije odgovorila, a svi nestrpljivo iščekuju sljedeći korak!

Foto: YouTube printscreen/ YouTube/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Ariana je s fanovima na Instagramu podijelila ttly emotivan post i otkrila da se nije osjećala dobro

Ariana još jednom ulazi u povijest - oborila je rekord koji nitko drugi nije mogao već 55 godina

Pjesma za bivše – Ariana Grande ima novi hit koji je izazvao pomutnju na Internetu

fanovi tajna poruka hit monopoly nova pjesma Ariana Grande

Još vijesti