Slika nije pronađena

Proteklog vikenda su ljubavni krahovi u Hollywoodu uzdrmali svjetsku scenu! Ariana i Pete su okončali svoje zaruke i prekinuli vezu koju su započeli u svibnju, piše TMZ. Samo nekoliko dana prije, izvor blizak Bieberu je za Us Weekly otkrio da se on 'ne osjeća potpuno' u braku s Hailey.


via GIPHY


Najava kraja ljubavi između Petea i Ariane bilo je njegovo uklanjanje tetovaže posvećene Ariani još prošli tjedan. Više o tome pročitajte u članku 'OMG Bliži li se još jedan celebrity prekid? Pete uklonio tetovažu posvećenu Ariani'. Osim toga, u javnosti nisu zajedno od smrti Maca Millera, Arianinog bivšeg. Njezinu reakciju na njegovu preranu smrt možete saznati u člnaku 'Svijet se oprašta od Maca Millera – evo što o tome kaže njegova bivša, Ariana Grande'.

I iako su se Pete i Ariana svidjeli jedno drugome još 2016. kada su se upoznali u emisiji Saturday Night Live (SNL), tek su u svibnju ove godine prohodali. I to brzim tempom, samo nekoliko tjedana nakon što je Ariana prekinula s Macom. Uskoro su se zaručili, nabavili kućnog ljubimca (malenog patuljastog praščića) i uselili se u zajednički stan vrijedan 16 milijuna dolara u New Yorku. No, nepuna dva mjeseca nakon preseljenja, sporazumno su prekinuli – navodno su shvatili da sada nije pravo vrijeme za njihovu vezu


Pete je obrisao sve profile na društvenim mrežama, a Arianinu reakciju još čekamo. Natuknula je samo nekoliko puta na društvenim mrežama, nakon smrti Maca, da prolazi kroz teško razdoblje i da su ju jako pogodili napisi u kojima fanovi tvrde da je ona kriva za smrt mladog repera.


U isto vrijeme ni na relaciji Baldwin-Bieber ne cvatu ruže – Bieber je u očaju plakao ispred crkve nakon emocionalnog sloma Selene Gomez, njegove bivše cure. Sve o njezinom padu i njegovu reakciju možete pronaći u članku 'Selena je ponovno u bolnici – je li za njezin emocionalni slom kriv Bieber?! [ANKETA]'. Izvor blizak njemu za People je rekao: 'Justinu će uvijek biti stalo do Selene. Naravno da mu je teško čuti da ona nije dobro'. Navodno se i dosta promijenio – sada bježi od slave, želi se situirati u Kanadi, daleko od Hollywooda i živjeti 'normalno' sa svojom odabranicom, Hailey. Ona ga je tiješila kada je plakao nakon posjeta crkvi, gdje je molio za Selenu.

No, istovremeno su u javnost procurile informacije da se u braku s njom ne osjeća potpuno... Kome vjerovati i što će na kraju biti, vidjet ćemo...

Foto: Twitter/Instagram/Profimedia/Giphy

M.Z. 


Provjeri još...

Ljubavni život Biebera više nikada neće biti isti! Pa zar se on to oženio? Izgleda da - DA!

OMG Bliži li se još jedan celebrity prekid? Pete uklonio tetovažu posvećenu Ariani

Selena je ponovno u bolnici – je li za njezin emocionalni slom kriv Bieber?! [ANKETA]

Justin Bieber Selena Gomez Hailey Baldwin pete davidson Ariana Grande Prekid ljubav celebrity

Još vijesti