Slika nije pronađena
Ona je nakon prekida s Peteom Davidsonom utjehu i okupaciju pronašla u studiju. Snimila je 'thank you, next' i još jednu neobjavljenu stvar radnog naslova 'tell me how good it feels to be needed' isječak iz koje možete poslušati ovdje.


'Thank you, next' je objavila uoči nove emisije Petea Davidsona, 'Saturday Night Live', a prethodno se poslužila istim riječima kako bi ga ušutkala na Twitteru. Posvetila ju je Peteu, ali i Macu Milleru i Big Seanu. Poruka je vrlo jasna – živiš, učiš i preboliš. Iako su svi mislili da će ova pjesma biti diss-track o Peteu, ona je nešto potpuno suprotno – u njoj se Ariana zahvaljuje svojim bivšima na naučenim životnim lekcijama, piše NME. Direktno se Peteu obraća samo u jednom stilu: 'And for Pete, I'm so thankful'.

To je ujedno i prva objavljena pjesma s njezinog sljedećeg albuma, kojeg će objaviti u jako bliskoj budućnosti. Na Twitteru je najavila i da novi album neće sadržavati nijednu suradnju i da će 'thank you, next' biti posljednja pjesma. U njemu će iskazivati samo ljubav, zahvalnost, iskrenost i svoj vlastiti rast, napisala je ovdje.


 No, pravu pomutnju na Internetu nije izazvala ona nego Apple Music koji je slučajno u lyricsima Arianu preimenovao u Aubrey!


Uskoro se pojavila hrpa memeova na tu temu, a mi smo izdvojili nekoliko najboljih...


A onda se oglasila i Ari...


Foto: Twitter/YouTube/Instagram


M.Z.


Svijet se oprašta od Maca Millera – evo što o tome kaže njegova bivša, Ariana Grande

Provjeri još:

Tvoj bivši ti ne da mira? Evo što sve radi Pete u nadi da će ponovno osvojiti Arianu

OMG Bliži li se još jedan celebrity prekid? Pete uklonio tetovažu posvećenu Ariani

Ariana Grande thank you next nova pjesma hit internet Viralno

Još vijesti