Slika nije pronađena

Da je Ari apsolutna glazbena kraljica dokazala je još jednom obaranjem svjetskog rekorda koji je postavio bend The Beatles 1964. godine.

Stvaranje povijesti i novih glazbenih rekorda u svijetu Ariane Grande zadnjih je mjeseci sasvim normalna stvar. Novi album 'Sweetener' i svaki singl skinut s njega obavezno su se nalazili na samim vrhovima brojnih top ljestvica, a album je čak dobio i Grammyja za najbolji pop album.

Uz sve druge rekorde koje je postavila, Ariana se sada još jednom upisuje u glazbenu povijest. Ona je prvi izvođač u zadnjih 55 godina koji je na Billboardovoj 100 ljestvici imala dominaciju na prve tri pozicije. Taj su rekord do sada držali The Beatles, koji su jedini uspjeli postići nešto tako veliko kada je njihovih 5 pjesama bilo na prvih 5 pozicija top liste.Ari je pokorila je prvu, drugu i treću poziciju ljestvice sa svojim aktualnim hitovima s novog albuma. Na prvom je mjestu pjesma '7 Rings', na drugom 'Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored', a na trećem 'Thank U, Next'.Fanovi su čak imali akciju bojkotiranja pjesme '7 Rings' kako bi novi hit 'Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored' uspio doći na prvo mjesto. Ta je informacija stigla čak i do Ariane koja ih je podržala i rekla da nije čula ništa smješnije.


Foto: YouTube printscreen/ Youtube

M.T.

Pogledajte još:

Ari je slavila kod kuće, a Cardi B ulazi u povijest - Evo tko su sve bili pobjednici sinoć na Grammyjima!

[MUST WATCH] Ari je u novom spotu u ljubavnom trokutu s dobro nam poznatim glumcem iz Riverdalea!

Pjesma za bivše – Ariana Grande ima novi hit koji je izazvao pomutnju na Internetu

billboard thank u next Ariana Grande 7 rings rekord break up with your girlfriend

Još vijesti