Slika nije pronađena

Fanovima Ariane Grande uvijek ispočetka zasuze oči kada se pjevačica na neki način prisjeti bivšeg dečka Maca Millera. Sada je to napravila na posljednjem koncertu koji je održala prije nekoliko dana.

S obzirom na koronu, nije to bio običan koncert, već virtualni, i to u popularnoj igrici Fortnite. Da, Ariana je za vikend imala koncert u igrici, a čak je dobila i svog avatara koji izgleda identično. Izvela je svoje najveće hitove, uključujući i 'The Way', duet s bivšim dečkom Macom Millerom. I to je trenutak koji je ukrao cijeli show. Svi pričaju samo o slatkom načinu na koji je odala počast preminulom bivšem dečku.

Prošlo je već 3 godine od njegove smrti, ali Ari se i dalje redovito prisjeća Maca na koncertima i u objavama na društvenim mrežama. Uvijek sve raznježi u takvim trenucima, a iznimka nije bio niti ovaj. Kada je svirao Macov dio u pjesmi 'The Way', Arianin se avatar penjao stepenicama koje vode do neba, tj. do raja. Svi su to odmah interpretirali da želi reći kako je Mac sada anđeo u raju. Što vjerojatno i je ono što je htjela reći.

Suza je bilo na sve strane, a iako je cijeli koncert bio za pamćenje jer je bio nešto totalno drugačije, ovo je trenutak koji je posebno očarao.

Pogledajte još:

Selena Gomez brutalno iskreno o tome kako je bilo raditi za Disney – ovo im se neće svidjeti kad čuju

Koliko traje SAMO šminkanje Kylie Jenner kada se sprema za negdje? Ovo je stvarno ekstra!

Ariana Grande se udala: Objavila je fotke i pokazala kakvu je vjenčanicu nosila! [FOTO]

Ariana Grande rasplakala fanove Mac Miller

Još vijesti