Slika nije pronađena
Mac Miller, bivši dečko Ariane Grande, preminuo je u petak u 26. godini života. Kako je poznato, Arianin bivši je najvjerojatnije je preminuo od predoziranja.

Cijeli svijet s tugom se oprašta od repera Maca Millera, a najgore je sigurno njegovoj bivšoj - Ariani Grande. Na društvenim mrežama Ariana se odmah nakon njegove smrti morala suočiti s ružnim komentarima i optužbama, a fanovi su je optužili da je upravo ona kriva za smrt mladog repera.

'Bila je s njim dvije godine, odmah nakon prekida našla drugoga i zaručila se s njim nakon samo dva tjedna - ona je ubojica!', glasi samo jedan od mnogih optužujućih komentara na Arianinom instagramu.

Zbog okrutnih komentara, pjevačica je bila prisiljena isključiti opciju komentiranja na svom profilu. Odlučila je odgovoriti na optužbe i objavila crno-bijelu fotku svog bivšeg dečka, bez teksta. Tako mu je javno odala počast, a ujedno 'začepila' usta fanovima koji su je napadali ovih dana.


Podsjetimo, Mac Miller i Ariana prekinuli su nedavno nakon dvije godine veze, a ona je vrlo brzo pronašla novog dečka - zvijezdu 'Saturday Night Livea' Petea Davidsona s kojim se zaručila samo dva tjedna nakon što su prohodali.

Osim njegove bivše, od tragično preminulog repera oprostile su se mnoge druge glazbene zvijezde poput Shawna Mendesa, Wiz Khalife, Khalida i Chancea.


Mac se već se neko vrijeme borio s ovisnošću, a očito ju nije uspio pobijediti. RIP, Mac.

Foto: Instagram

D.Š.

Pročitajte još:

OMG Ariana Grande ima novog dečka koji nakon samo nekoliko tjedana veze ima dvije tetovaže posvećene njoj!

Još jedan celebrity prekid – Ariana Grande i Mac Miller više nisu zajedno!

Uoči izlaska novog albuma – Ariana Grande otkrila svoje beauty trikove

Ariana Grande Mac Miller celebrity

Još vijesti