Slika nije pronađena

Filmovi Sumrak saga: Pomrčina i Posljednji Airbender osvojili su najviše nominacija za Zlatnu malinu, nagradu koja se dodjeljuje za najlošija filmska ostvarenja.

Za najgori film godine nominirani su još Lovac na glave, Seks i grad 2 i parodija Vampires suck.

Jennifer Aniston i Ashton Kutcher predvode listu nominiranih glumaca...

Ashton Kutcher nominiran je za najgoreg glumca u prošloj godini. Osim njega, u konkurenciji za ovu 'prestižnu' nagradu našli su se Robert Pattinson (Hvala ti za ljubav i Sumrak saga: Pomrčina), Jack Black (Guliverova putovanja), Gerard Butler (Lovac na glave) i Taylor Lautner (Sumrak saga: Pomrčina i Dan zaljubljenih).

Za najgoru glumicu nominirane su Kristen Stewart (Sumrak saga: Pomrčina), Jennifer Aniston (Lovac na glave i Zamjena), Miley Cyrus (Posljednja pjesma), Megan Fox (Jonah Hex), te sve cure iz filma iz Seks i grad 2 - Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis i Cynthia Nixon.

Sylvester Stallone nominiran je za najgoreg redatelja za film Plaćenici. Za istu nagradu nominirani su još Jason Friedberg i Aaron Seltzer (Vampires Suck), Michael Patrick King (Seks i grad 2), M. Night Shyamalan (Posljednji Airbender) te David Slade (Sumrak saga: Pomrčina).

Zlatna malina dodjeljuje se kao parodija na prestižnu nagradu Oscar, a ove godine dodjela će se održati 26. veljače.

Zlatna malina posljednji airbender Filmske nagrade sumrak saga