Slika nije pronađena

Anne Hathaway je svim fanovima donijela najbolje moguće vijesti, taman kad se nitko tome više nije ni nadao. Naime, već odavno je gotov scenarij za film 'Princezini Dnevnici 3', a konačno će se i snimanje filma realizirati - u tome se svi slažu, samo čekaju da bude savršeno.


Dok je gostovala u TV emisiji 'Watch What Happens Live', jedna obožavateljica postavila je Anne pitanje vezano uz Princezine Dnevnike 3, nakon što je autorica knjiga, Meg Cabot, otkrila da je scenarij za treći film završen.

'Postoji scenarij za treći film', rekla je Anne, a to je izazvalo i reakciju publike. 'Ja želim to učiniti. Julie želi to učiniti. Debra Martin Chase, naša producentica, želi to učiniti. Svi želimo da se to dogodi. Samo, ne želimo to učiniti ako nije savršeno jer ga volimo jednako kao što ga i vi to volite. To nam je jednako važno kao i vama i ne želimo ništa isporučivati dok ne bude u potpunosti spremno, ali radimo na tome', dodala je.


'Princezini Dnevnici 2' izašao je 2004. godine, a fanovi su se nadali da će čuti neke vijesti jer je redatelj Gary Marshall prvi put govorio o mogućem trećem nastavku filma još 2016. godine. Od tada je nekoliko ljudi koji stoje iza filma dalo nekoliko novosti o napretku filma.


via GIPHY


Meg Cabot je potvrdila da je scenarij završen u srpnju 2017. godine kada je razgovarala s Entertainment Weeklyjem. 'Nije mi dopušteno reći [o čemu se radi]', rekla je za Entertainment Weekly. 'Voljela bih sjediti i razgovarati o tome, ali ne mogu. Nije mi dopušteno', dodala je.


via GIPHY


Molimo te, Disney, napravi ovo za sve fanove teen filmova i njihove starije sestre!

Foto: Imdb The Princess Diaries/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Noah u 100 uloga – na 'Savršeni spoj' će povesti Camilu Mendes i hrpu cura kojima zavidimo

Pripremite kokice – donosimo vam osam najboljih filmova za tinejdžere u 2019. godini

'Zvijezda je rođena' na teen način – sve o novom filmu Elle Fanning koji vjv želiš pogledati [VIDEO]

celebrity meg cabot scenarij anne hathaway film zabava treći dio princezini dnevnici

Još vijesti