Slika nije pronađena

U današnjoj kulturi remakea i ponovnih okupljanja, svi se slažu da je sljedeća serija koja je svima potrebna upravo 'Prijatelji'.

Međutim, stvar je u tome da su glumci i tvorci serije zapravo odlučni u tome da to neće raditi. Svaki put kad netko pita za tu mogućnost, oni inzistiraju na tome da se to neće dogoditi – i tako već godinama. No, dogodilo se nešto vrlo zanimljivo kad je Jennifer Aniston gostovala u emisiji Ellen DeGeneres.


Ellen je, naravno, pitala o ponovnom snimanju serije jer to rade domaćini talk-showova, a Jennifer joj je rekla: 'Nešto kao ponovno pokretanje serije? Ne'. Jako tužno da, ali onda je rekla: 'Slušaj, mi bismo voljeli da postoji nešto, ali ne znamo što je to nešto. Pa samo pokušavamo. Radimo na nečemu'.


ONI! RADE! NA! NEČEMU! Što bi to moglo biti?? Serija? Film? Ipak bila je potpuno jasna da nije riječ o ponovnom pokretanju serije 'Prijatelji', ali to znači da je glumačka postava dovoljno složna da bi u budućnosti željeli raditi na nekom drugom projektu. Ellen je, naravno, pitala i što bi to moglo biti: 'Ogroman, ogroman, ogroman film', našalila se Jennifer. 'Ne. Ne znamo... Ne želim lagati ljudima'. U redu, to je fer. Internet obično poludi zbog takvih stvari.

Držimo fige da se to nešto dogodi čim prije jer će sigurno biti urnebesno zabavno!


P.S. Ellen je istaknula i to da je Jennifer dospjela u Guinnessovu knjigu rekorda kao osoba koja je najbrže od ikad došla do prvog milijuna followera na Instagramu. Trebalo joj je 5 sati u 16 minuta je bilo potrebno da dođe do prvog milijuna pratitelja. Jennifer je oborila rekord koji su prethodno držali princ Harry i Meghan Markle, a čiji je IG profil @sussexroyal dosegao milijun u 5 sati i 45 minuta ranije ove godine.

Foto: IMDb/ Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

Ovih sedam savjeta o ljubavi i vezama sigurno niste skužili, a možete ih naučiti od 'Prijatelja'

Jennifer Aniston se tek sad pridružila Instagramu i to sa stilom – fotka 'Prijatelja' koju je objavila će te oduševiti!

Nije sve tako super kako serija 'Prijatelji' prikazuje: Ovo su najveće laži o prijateljstvu koje su nam prodali

prijatelji celebrity serija Jennifer Aniston Guinnessova knjiga rekorda Ellen Degeneres film zabava

Još vijesti