Slika nije pronađena

Donosimo ti nekoliko prijedloga filmova na koje si sigurno zaboravila da i postoje, što je šteta, jer su super zabavni! I što je još bolje, u vrijeme kada se ne preporučuje ni da izađeš do grada, ovi će te filmovi odvesti u različite krajeve svijeta.

Zaboravi da si u Hrvatskoj, BiH, Srbiji... na dva sata otputuj u New York, Monte Carlo, Grčku ili Rim. Filmovi su tu da ti maknu misli s trenutne situacije, da te zabave ili da ti smanje dosadu. Vikend je tu, nema škole, nema obaveza, a nažalost, nema ni izlazaka iz kuće. Barem ne u realnosti. Tko kaže da ne možeš u mašti otputovati u neku svjetsku ili europsku metropolu? Uz ovih 9 filmova možeš uživati u snimkama kul destinacija, a svi su i toliko zabavni da će ti uz njih vrijeme proći u sekundi.


Mary-Kate i Ashley Olsen u ovoj obiteljskoj komediji glume Jane i Roxy, dvije sestre blizanke koje su totalne suprotnosti. Obje žele odseliti iz malog mjesta gdje žive u New York. I dok je Jane uzorna učenica, koja dolazi u New York kako bi dobila stipendiju za studij, blizanka Roxy potpuna joj je suprotnost. Ona je prava mala buntovnica čija je namjera dobro se zabaviti u "Velikoj Jabuci" i upoznati članove svog omiljenog rock benda. No ono što je trebalo biti uspješan dan i odlična zabava, pretvori se u pravu katastrofu punu zapleta.

1.Dan u New Yorku


2.Čarobne hlače


Grupa dobrih prijateljica na ljeto odlaze svaka provesti praznike na drugu destinaciju – od Meksika do Grčke. Stvar koja ih i dalje cijelo vrijeme spaja su čarobne hlače koje su slučajno pronašle u second handu, a koje imaju magične moći da svima super stoje i osobi koja ih nosi donose sreću.

3.Monte Carlo


Ljetni odmor u Parizu na koji otiđu ove tri djevojke, pretvori se brzo u totalnu ludnicu. Jedna od njih bude zamijenjena za članicu britanske kraljevske obitelji,  sve tri završe u Monte Carlu, gdje im se odmor pretvori u kombinaciju luksuza i održavanja ove 'male' laži.

4.Izgubljeni u Europi


Obitelj Griswold osvoji odmor – putovanje Europom! Naravno, tijekom puta im se događaju jedna glupost za drugom. Osim što ćeš s njima obići Europu, nasmijat će te do suza.

5.Najluđi provod u Europi


Ako još nisi pogledala ovaj Lizzie McGuire film, vrijeme je da to nadoknadiš. Lizzie i njeni prijatelji odlaze na ljetni odmor u Rim, gdje ona sasvim slučajno upozna pop zvijezdu Paola i cijeli odmor krene u smjeru koji nije mogla ni zamisliti. Da se bar ovakve stvari događaju i u stvarnom životu!

6.Passport to Paris


Još jedan film s blizankama Olsen, koji je prava obiteljska komediju u kojoj možeš uživati uz brata/sestru/mamu/tatu/baku. Nakon što otputuju u Pariz u posjet djedu, obično se putovanje pretvori u avanturu kada upoznaju dva Francuza u koja se zaljube i s kojima 'pobjegnu' u obilazak grada.

7.Mamma Mia!


Nakon Pariza, vraćamo se još jednom u Grčku. Kombinacija romantične komedija i mjuzikla nije po svačijem ukusu, ali ako voliš slušati ABBU, onda će sigurno biti po tvom. U filmu se Sophie priprema za svoje vjenčanje u Grčkoj, na koje pozove tri muškarca iz mamine prošlosti, kako bi saznala koji joj je od njih trojice tata.

8.Amerikanac u Parizu


Na listi imamo i jedan malo stariji film, ali svejedno vrijedan tvoje pažnje, pravi klasik. Radi se o još jednom mjuziklu, a u glavnoj je ulozi legendarna Grace Kelly. Kratku radnju pogledaj u traileru iznad.

9.La La Land


Ako sanjaš o tome da posjetiš Los Angeles, uz ovaj film ćeš vidjeti neke od njegovih fora dijelova. Film je bio totalni hit prije nekoliko godina, a radi se o pijanistu i glumici koji pokušavaju uskladiti svoj ljubavni život, ali istovremeno raditi i na svojim karijerama.

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Zbog trenutne izolacije u svijetu: Netflix ima novu kul opciju za tebe i tvoju ekipu ili bolju polovicu

Najbolje ocijenjeni Netflixovi filmovi: Samo ovih 7 ima besprijekorni rejting od 100% pozitivnih ocjena

Filmovi koje svaki tinejdžer treba pogledati! Top lista od 10 naslova koje ne smiješ zaobići

Filmovi lista metropole destinacije Putovati

Još vijesti