Slika nije pronađena

U teoriji je zvučalo kao da bi novi film 'Pepeljuga' trebao biti super, a sada više nema nagađanja, stigao je i prvi trailer s kojem možemo dobiti bolju sliku kako će to sve izgledati.

Klasična Disney priča dolazi uskoro u novom ruhu. Već se neko vrijeme priča o ovom filmu, a posebno je svima bilo zanimljivo to što je glavnu ulogu Pepeljuge dobila pjevačica Camila Cabello. U klasičnoj Disney 'Pepeljugi' ima puno pjevanja, pa je bio logičan odabir da i za film bude u glavnoj ulozi netko tko lijepo pjeva, a Camila je po tome super izbor. Film je trebao izaći u veljači ove godine, ali zbog korone je pomaknuto snimanje i tek smo sada dobili prvi trailer.

Priča nije tipična kakve se sjećaš iz djetinjstva, malo su promijenili sadržaj, ali i dalje je to Pepeljuga koja želi ići na bal, a ne može. I ne, iako ima pjevanja, ovo nije mjuzikl! Ova nova verzija neće biti možda svačiji 'cup of tea', ali zabavna je i čini se da će biti slatki djevojački film. Nećemo morati niti predugo čekati jer izlazi 3. rujna – i taj se datum ne bi trebao više mijenjati, bez obzira na situaciju s koronom.

Pogledajte još:

Filmovi koji izlaze ove godine, a koji su nam zapeli za oko: Ovih 6 gledamo sigurno!

Disney radi film 'Snjeguljica', a evo koja je glumica dobila glavnu ulogu – jesu li dobro odabrali?

Uskoro dolaze čak tri nova horora unutar samo mjesec dana! Bit će to serijal o ukletom gradu

najava pepeljuga film Camila Cabello

Još vijesti