Slika nije pronađena

Nedavno je izašao novi nastavak popularne priče o Pepeljuzi. U ovom novom novom nastavku je Camila Cabello glavna glumica koja je utjelovila Pepeljugu, a njezini obožavatelji su nestrpljivo čekali vidjeti je u glavnoj ulozi. No, izgleda da se nisu razočarali samo oni, već i svi drugi koji su pogledali ovaj nastavak, očito je kako ih film nije nikako oduševio.

Novi 'Cinderella' film tek je nedugo izašao, a lavine komentara i reakcija su tek počele. Camila Cabello se u ovom slučaju nalazi u glavnoj ulozi Pepeljuge koja živi sa svojim zlim sestrama i maćehom. Njezini obožavatelji, ali i svi drugi, su postavili velika očekivanja za ovaj film upravo zbog nje u glavnoj ulozi, no nismo sigurni jesu li se sva od tih očekivanja i ostvarila. Camila je svoju prvu ulogu u glumačkim vodama najavljivala i na svim društvenim mrežama, uključujući Instagram i TikTok, tako da smo i unaprijed mogli vidjeti pojedine isječke iz filma. No, sada kada je film zaista i izašao, komentari, ali i ocjene su poprilično loše – u svakom slučaju, puno manje od svih predviđanja i očekivanja. Od ranih reakcija na svim društvenim mrežama, obožavatelji u cijelom filmu najviše zamjeraju neke od ovih razloga koje smo izdvojili na temelju njihovih komentara.

1.Trebalo je ispasti moderno
Ovaj novi nastavak filma 'Cinderella' je trebao biti puno moderniji od svih ostalih. Njihova prvotna zamisao bila je da film približe mlađoj, Z generaciji, koja će se poistovjetiti s pojedinim situacijama i trenucima, a istovremeno će im biti zanimljiva radnja Pepeljuge. Međutim, svi misle kako su u tome užasno pogriješili jer su od toga da privuku mlađu generaciju samo napravili parodiju od tih modernijih scena i izjava.

2.Camilina gluma

Camila se je ovdje prvi puta pronašla u glumačkoj ulozi tako da joj je ovo bio prvi lik kojeg je morala utjeloviti – i to odmah glavni lik cijelog filma. Niti jedna osoba se ne snađe odmah savršeno u svojoj prvoj glumačkoj ulozi, ali joj neki zaista zamjeraju pojedine ekspresije lica koje su malo čudne. Osim glume, zamjera joj se i pjevanje zbog kojeg u pojedinim dijelovima zvuči kao i da je otišla u falš: 'Da sam na njezinom mjestu, nikada više ne bi pjevao' – komentirao je jedan TikTok korisnik.

3.Izbor glazbe

Izbor glazbe se poistovjećuje s činjenicom da je ovaj film trebao biti moderan, a ispao je sve, samo ne moderan. Mnogi zamjeraju izbor poznatije glazbe, poput 'Am I Wrong' za koju neki smatraju kako su ju u filmu potpuno uništili svojim pjevanjem. Uz to, tijekom cijele radnje filma ima jako puno pjevanja i glazbenih trenutaka pa to pomalo podsjeća na mjuzikl, za što neki misle da je opet napravljeno samo kako bi se Camila promovirala sa svojim pjevanjem.

@miroslavmate

Am I wOoOrNG ##cinderella ##camilacabello ##netflix ##foryou ##movie

♬ original sound - Miroslav

4.Drugačija radnja

Još jedan razlog koji se najčešće pojavljuje u kritikama je taj da su u potpunosti promijenili radnju i osobine svih likova. Jedan od primjera je kako Camila uopće nije zla prema svojim polusestrama, dok ih u originalnoj verziji nikako ne voli. Uz to, maćeha, koja predstavlja najomraženijeg lika u originalu, uopće nije toliko zla koliko su ju do sada predstavljali da je. Tako da, i u ovom slučaju, mnogi na TikToku misle kako je to veliki minus: 'Film je užasan, doslovno nisam znala što se događa' – samo je jedan od komentara.

5.Cringe trenuci

S obzirom na to da film mnogima predstavlja ogromno razočarenje, pojavili su se brojna videa na TikToku gdje ljudi izdvajaju, a ujedno i ismijavaju cringe trenutke koje je Camila odglumila u svojem prvijencu, a ima ih podosta koji su izdvojeni.

Bez obzira na sve navedeno, ima gledatelja kojima se je film zaista svidio: 'Jako mi se sviđa ova verzija, kunem se! Ostali nastavci 'Pepeljuge' su bili fokusirani samo na princa koji traži Pepeljugu, na to da ona bude lijepa i da služi svojim polusestrama i maćehi. Ova Pepeljuga mi više odgovara' – rekla je jedna obožavateljica na TikToku koja dokazuje da svatko ima svoje različito mišljenje tako da se nekima film ipak svidio, bez obzira na mnogbrojne kritike.

Pogledajte još:

Camila otkrila što je napravila prije prvog spoja sa Shawnom – 'Toliko sam nervozna da ne mogu izdržati'

Camila Cabello pod velikim pritiskom zbog izgleda – želi odmor od društvenih mreža

Camila Cabello odgovorila na prozivke oko svog izgleda – 'Prave žene su s oblinama, celulitom i strijama'

kritike razočarenje pepeljuga film Camila Cabello

Još vijesti