Slika nije pronađena

Camila Cabello je možda već dokazala da može savršeno oponašati Hermionu, ali za njezin službeni debi kao glumice, ona je prihvatila ulogu Disney princeze.

Službeno je potvrđeno da će pjevačica glumiti u nadolazećem filmu o Pepeljugi, u režiji Kay Cannona. Camila će ući u ulogu Pepeljuge i pomoći nadgledati snimanje popratnog soundtracka.


Nema još informacije o službenom datumu objavljivanja, ali The Hollywood Reporter [THR] je potvrdio da će i ova verzija filma crpiti inspiraciju iz klasične bajke. Film će navodno biti moderna verzija klasika, i naravno, pojavit će se i zla maćeha. Kao što THR ističe, ideja za ovu verziju priče došla je od producenta Jamesa Cordena, voditelja emisije 'Carpool Karaoke'. Camila se prethodno pojavila u njegovoj emisiji u listopadu 2017. godine.


Iako je Camila navikla dijeliti svoje najbolje glumačke impresije na svom Instagramu, nadolazeća Pepeljuga obilježit će njezinu prvu veliku filmsku ulogu. Camila je imala fenomalnih zadnjih nekoliko godina kad se radi o njezinoj karijeri - objavila je svoj debi solo album 2018. godine, i priredila je nezaboravan nastup na Grammyju 2019. godine.

Ne postoji apsolutno nikakva sumnja da će rasturiti i kao glumica!

Foto: Instagram/ IMDb – Getty Images

M.S.K./
Izvor

Pogledajte još:

Netflix ne staje! Izašao je trailer za tinejdžersku romantičnu komediju s KJ Apaom u glavnoj ulozi

Trailer za izuzetno opakog, šokantno zlobnog i odvratnog Teda Bundyja je tu! Zac ostavlja bez teksta

Trailer zbog kojeg ćeš se naježiti – najavljen je novi horor nastao po strašnim narodnim pričama

pepeljuga remake soundtrack film Camila Cabello

Još vijesti