Slika nije pronađena

Zbog nekih celebrity parova ponovno smo počeli vjerovati u ljubav. Vjerno ih pratimo, navijamo za njihovu vječnu ljubav i sretan život, ali i slavni parovi prekidaju.

U posljednje vrijeme svjedočili smo mnogim prekidima – ponekad je pukla veza, a ponekad i zaruke. Nakon prekida prstenje pada u vodu, počinju prepucavanja preko društvenih mreža, pišu se tužne balade i slično.

Pojedini slavni parovi vratili su nam vjeru u ljubav, a istodobno nam slomili srce nakon što su prekinuli. To je samo dokaz da ni mladi celebovi nisu sigurni s kim žele provesti život.

Evo čiji su nas prekidi šokirali:

Zayn Malik i Perrie Edwards

Nekada smo ih znali kao `Zerrie`, a danas ih znamo kao bivše zaručnike. Zayn i Perrie bili su u vezi četiri godine, a dvije godine  bili su zaručeni. Navodno je pjevač prekinuo sa zaručnicom preko sms-a. Prekid se dogodio kratko nakon što je Zayn potpisao ugovor s novom diskografskom kućom. Kruže tračevi da je Zayn nakon napuštanja One Direction-a htio drastičnu promjenu u životu. Ako je to htio to je i dobio- prekid zaruka preko poruke je zbilja sve iznenadio i šokirao.
Liam Hemsworth i Miley Cyrus

Miley i Liam upoznali su se 2010. na setu filma The Last Song. Nakon toga postali su par i sve je djelovalo idilično. Tri godine nakon toga par je prekinuo, a Miley je sve šokirala svojim nastupom na dodjeli VMA nagrada. Pjevačica je u jednom intervjuu rekla da se nakon prekida osjeća odlično i da se nekoć plašila samoće. Prekid njihovih zaruka šokirao je sve, ali čini se da su i Miley i Liam nakon prekida vrlo zadovoljni. Miley je danas u vezi sa Stellom Maxwell koja je model Victoria Secreta, a Liam se viđa s jednom od svojih kolegica.Evan Peters i Emma Roberts

Ovo dvoje mladih i talentiranih glumaca prekinulo je svoje zaruke ovog ljeta. Emma i Evan zaručili su se prošle godine, a bili su u vezi od 2012. Oboje glume u seriji American Horror Story, a tvrde da je prekid bio zajednička odluka. Kažu da će ostati prijatelji te da će u sljedećoj sezoni Horror Storyja opet glumiti zajedno. Teško nam je povjerovati da neće opet biti zajedno.Chad Michael Murray i Kenzie Dalton

Heroj serije One Tree Hill sve je šokirao kada je prekinuo zaruke s Kenzie Dalton. Bili su zaručeni 7 godina što je vrlo dugo. Prekinuli su 2013., a planirali su se vjenčati još od davne 2006. Chad je danas oženjen za glumicu Sarah Roemer.Jared Padalecki i Sandra McCoy

Fanovi serije Lovci na natrpirodno bili su sretni zbog glavnog glumca Jareda Padaleckog nakon što je objavio zaruke. Jared se zaručio za Sandru McCoy 2008., ali nažalost nisu održali svoje obećanje.  U vezi su bili tri godine, a još uvijek nije poznato zašto su zaruke prekinute. Glasine kažu da je na to utjecala Jaredova karijera koja je brzo napredovala.


Izvor: teen.com

Foto: gettyimages.com

I.P.


Pročitajte još:

Celebrity preljubnici- slavne face koje svoje partnere prevarili s drugim celebovima!

Najgori mogući prekidi ikad

Gotovo je? Miley i Liam otkazali su zaruke

prekidi prekidi zaruka zaruke celebovi celebrity

Još vijesti