bella swan

O glumici i njenim vezama se ne priča toliko jer ne radi nikakve drame niti ima ružne prekide koji se razvlače po medijima. Već je dvije godine u sretnoj vezi, a sada je spremna za sljedeći korak.

Kristen Stewart i njena djevojka Dylan Meyer su se nakon dvije godine veze zaručile! Objavila je ovu veliku vijest na jučerašnjem gostovanju u emisiji 'The Howard Stern Show', piše Eonline. Ona je htjela biti ta koju će netko zaručiti, a njena je djevojka, kako kaže, odradila izvanredan posao oko zaruka. Kristen je točno znala kako želi da joj zaruke izgledaju, a Dylan je to pretvorila u stvarnost.

S obzirom da Kristen nema službeni Instagram profil, nije do sada podijelila ovu sretnu vijest s fanovima. Svi su znali da će se ovo kad-tad dogoditi jer je još prije godinu dana u istoj emisiji spomenula da to jedva čeka. Kristen i Dylan su se upoznale prije 8 godina na snimanju filma, ali godinama nakon toga se nisu čule dok se nisu opet slučajno srele na jednom rođendanu zajedničke prijateljice. I tada je sve krenulo.

Pogledajte još:

Jedna stvar koja je skoro uništila brak Bieberovih – Hailey je mislila da više ne može

Britney Spears svojim morbidnim kostimom za Noć vještica zabrinula fanove – ali i oduševila

Osam situacija iz 'Sumraka' koje uopće nemaju smisla – a koje su samo pravi fanovi skužili

celebrity zaruke kristen stewart