Slika nije pronađena

Spy Kids: U vrtlogu vremena 4D prvi je film koji će se u hrvatskim kinima prikazivati u 4 dimenzije. Uz već standardnu 3D kino tehnologiju, ovaj film će se moći i mirisati. Posjetitelji će uz kupljenu ulaznicu dobiti specijalnu Aromascope karticu, pomoću koje će njihov doživljaj filma biti još intenzivniji, odnosno, dodati mu još jednu dimenziju.


Aromascope kartica se ogrebe i miriše u trenutku kada se na platnu pojave određeni brojevi vezani uz brojeve na karticama, a za ovaj 4D doživljaj nećete trebati platiti više.

Film u kina stiže 1. rujna, a pretprodaja ulaznica je već krenula.

U filmu Jessica Alba glumi Marissu Cortez Wilson i naizgled ima sve… udana je za slavnog televizijskog reportera koji je lovac na špijune, rodila je bebu i pomajka je inteligentnih blizanca. No, u stvarnosti, dok im pokušava biti majkom, Rebecca (Rowan Blanchard) i Cecil (Mason Cook) jasno joj daju do znanja da ju ne žele gledati.


Osim toga, njezin suprug Wilbur (Joel McHale) ne bi prepoznao špijuna čak ni da živi s njime – što je upravo i slučaj jer je Marissa umirovljena tajna agentica. Njihov se život potpuno preokrene kad manijakalni Timekeeper (Jeremy Piven) zaprijeti zauzeti planet i Marissu iz sjedišta OSS-a (doma najvećih špijuna u kojem je osnovan Spy Kids odjel) pozivaju natrag u službu…

Pogledaj trailer:

spy kids novo u kinima

Još vijesti