Slika nije pronađena

Već danas kupite kino ulaznice za dugo iščekivanu ekranizaciju uspješne trilogije Igre Gladi.

 

Željno iščekivani film Igre Gladi (The Hunger Games) 22. ožujka dolazi na velika platna Multipleksa CineStar i drugih kina diljem Hrvatske, dan prije SAD-a gdje već sada ruši sve rekorde u prodaji ulaznica. Prema uspješnoj trilogiji Igre gladi Suzanne Collins snimljen je film koji će vas ostaviti bez daha. Napeta priča i borba za život mladih ratnika uvest će vas iz udobne fotelje u neki novi svijet, u kojem je zabava zagarantirana.


U ne tako dalekoj budućnosti Sjedinjene Američke Države su doslovno nestaju, u oblaku dima, izmučeni dugim ratom i glađu. Na njihovom se mjestu uzdiže Panem, država podijeljena na 12 okruga i glavni grad Kapitol u kojem je koncentrirana sva moć.

U znak odmazde zbog davnog ustanka, Kapitol svake godine nasumično odabire dvoje mladih predstavnika iz svakog okruga kako bi sudjelovali na Igrama gladi. Igre gladi osim što su odličan alat zastrašivanja podčinjenih okruga one su zabava za sve stanovnike Kapitola. Na televiziji diljem Panema prikazuje se dvadeset četvero sudionika koji su prisiljeni ubijati svoje protivnike kako bi sami opstali, a ostatak nacije dužan je pratiti Igre.

U 12. Okrugu osvanuo je tužan dan izbora natjecatelja najsurovijih igara. Kada malena Prim bude izvučena kao predstavnica rudarskog okruga, njena starija sestra, šesnaestogodišnja Katniss, javit će se dobrovoljno kako bi je zamijenila. Katniss i njezin suborac Peeta, sin pekara, suprotstavit će se predstavnicima drugih okruga, među kojima su i Karijeristi, borci daleko snažniji od njih, koji za taj nastup treniraju cijeli svoj život. Uzbudljiv put mladih nenadanih junaka ostavit će vas bez daha. U napetoj i nemilosrdnoj borbi samo je jedan pobjednik…

Već danas kupite ulaznicu i ne propustite Igre gladi.


Pogledaj trailer:

Igre gladi novo u kinima

Još vijesti