Slika nije pronađena

Angelina Jolie sutra, 17. veljače 2012 predstavlja svoj redateljski prvijenac. Svečana premijera održat će se na ekskluzivnoj lokaciji: najmodernijem kinu u Hrvatskoj, CineStaru Arena IMAX® koji se nalazi u najmodernijem trgovačko- zabavnom centru u regiji: Arena Centar u Zagrebu.

 

Svečana premijera u Zagrebu bit će ekskluzivna prilika da gledateljima u Hrvatskoj sama Angelina Jolie i ekipa filma predvođena glavnim glumcima Zanom Marjanović, Goranom Kostićem, Radom Šerbedžijom, Vanesom Glodjo i Brankom Đurićem, predstavi film.

Lobi CineStara Arena krasit će crveni tepih dugačak čak 60 metara kojim će prošetati jedna od najpoznatijih Hollywoodskih Oskarovki u pratnji Brad Pitta. Obožavatelji koji žete osjetiti glamur u Zagrebu pozvani su da uveličaju događanje i pozdrave Angelinu Jolie. Posebna mjesta za obožavatelje čekaju vas od 16 sati kako bi svi zauzeli što bolja mjesta i pratili  ceremoniju crvenog tepiha koja počinje u 16,45 sati.

Za sve one koji nisu u mogućnosti biti u Zagrebačkom Arena centru u CineStaru Arena IMAX® osigurali smo da ne propuste niti jedan trenutak glamura premijere filma U zemlji krvi i meda - CineStar TV emitirat će od 16,45 do 19,15 izravni prijenos svečane premijere. Gledatelji ispred malih ekrana imat će priliku zaviriti u back stage događanja, tamo gdje nitko drugi ne može.

ONLINE PRIJENOS

Za one kojima je kompjuter draži istu ekskluziva će biti na www.blitz-cinestar.hr. Stoga, upravljač ili miš u ruke i uživajte u posjeti Angeline Jolie i svečanoj premijeri filma U zemlji krvi i meda.

Posebno nam je zadovoljstvo što ćemo ugostiti Angelinu Jolie, Brad Pitta i ekipu iz filma u Zagrebu i radujemo se da ćemo to podijeliti s vama!

U zemlji krvi i meda angelina jolie novo u kinima CineStar

Još vijesti