Slika nije pronađena

Četvrti nastavak popularne franšize Ledeno doba ostvario je najbolje rezultate otvaranja s obzirom na prethodne nastavke – u prvom danu prikazivanja animirani film Ledeno doba 4: Zemlja se trese pogledalo je 5.606 gledatelja!

Urnebesno smiješna ekipa Ledenog doba vratila se na velike ekrane i oduševila hrvatsku publiku. Novi likovi, smiješne situacije, nova mjesta i ekipa koja garantira smijeh, polučili su uspjeh kao nikada do sada. U samo prvom danu prikazivanja četvrti je nastavak Ledenog doba pogledalo 5.606 gledatelja, s Box Office zaradom od 194.572 kn. To je najbolje otvaranje mega popularne animirane franšize. 

Nagradna igra: Ledeno doba je stiglo, a s njim i super nagrade!

U avanturu nas i ovoga puta uvodi  Scrat, u njegovom uobičajenom poslu: zgrabio je žir, stavio ga na pod – i odjednom pukne planina i Zemlja se otvori, razdvajajući se na sedam kontinenata. Scrat juri prema njenoj jezgri, izazivajući velike potrese…

Dok se Manny bavi roditeljstvom, u četvrtom nastavku Ledenog doba, njegovi najbolji prijatelji Diego i Sid susreću se sa svojim izazovima. Na prvi pogled, Diego djeluje kao da drži sve konce u svojim rukama. Zakleti je neženja i muškarčina, potvrđen u borbi s dinosaurima u prethodnom nastavku serijala. Ali, dogodit će se promjena, Diego će se zaljubiti u ženku sabljastog tigra, Shiru  kojoj je glas u originalnoj verziji posudila Jennifer Lopez, a u hrvatskoj sinkronizaciji lijepa glumica Leona Paraminski.

Posebno osvježenje unio je jedan novi lik: Sidova baka. Vjerujte, ona će vas nasmijati do suza!

ledeno doba novo u kinima nagradna igra

Još vijesti