Miller's Girl

Jennu Ortegu smo svi zavoljeli nakon što je osvojila naša srca kao Wednesday u istoimenoj seriji. Od tada je imala već nekoliko drugih uloga, a nedavno je u kino došao novi film u kojem je u glavnoj ulozi.

Nedavno je u kina stigao film „Miller's Girl“, u kojem su u glavnim ulogama Jenna Ortega i Martin Freeman. O filmu se trenutno dosta priča, ali ne iz dobrih razloga. Jenna glumi 18-godišnju studenticu Cairo, bogatu i ambicioznu, kojoj za oko zapne njezin puno stariji, oženjeni profesor. On postaje njezin mentor i njihov se odnos počne razvijati i jasno je da se i ona njemu sviđa.

Filmovi na Netflixu Što sve zanimljivo dolazi na Netflix u veljači? Izdvajamo ti 12 naslova koje se isplati pogledati

Kada bi sve ostalo samo na platonskom odnosu, bilo bi okej, ali mnogima koji su pogledali već film nisu dobro sjele scene koje su malo intimnije, a koje su između njih dvoje. Nekima je bilo malo neugodno gledati intimnije scene između njih zbog velike razlike u godinama. Jer kao i između likova u filmu, velika je razlika u godinama i između samih glumaca. Jenna ima 21 godinu, a Martin 52!

Gledatelji su malo zabrinuti jer su morali snimati romantične scene na kiši gdje se poljube ili scene gdje joj on miluje kosu. Film za sada nije baš naišao na previše pozitivnim komentara. Većina je ostala razočarana, a kao jedan od razloga se navodi upravo romantičan aspekt film.

Romantični filmovi Romantični filmovi koje jedva čekamo: 8 slatkih girly filmova koji izlaze u 2024. godini

Dok jednima smeta razlika u godinama, drugi kažu da između glumaca nema ni trunke kemije koja bi prodala priču. I gledatelji i kritičari nisu oduševljeni, svatko zbog svojih razloga. Izgleda da je ovaj film ipak bolje preskočiti.


 

Miller's Girl film novo u kinima jenna ortega reakcije publike kritike intimne scene Razlika u godinama

Još vijesti