Slika nije pronađena

Oskarovka Anne Hathaway uglađena je dama iz visokog društva. Rebel Wilson je njena totalna suprotnost. Zajedničko im je da su obje varalice.

Svojim sposobnostima zavođenja od muškaraca dobivaju skupocjene „poklone“ i novac u slučaju Anne…ili hamburger u slučaju Rebel. Spletom sretnih ili nesretnih okolnosti nađu se u isto vrijeme na istom mjestu, na francuskoj rivijeri gdje Anne „obrađuje“ svoju novu metu a Rebel želi naučiti sve tajne zanata.

Rivijera uskoro postaje premala za obje te internom okladom, ulovom tehnološkog milijardera, žele odrediti čija je rivijera teritorij. Pobjedniku ostaje sve, poraženi mora otići iz grada.

Komedija Prevarantice reemake je filma iz 1988. godine "Dirty Rotten Scoundrels" (Steve Martin i Michael Caine) u kojem dvoje zavodnika varaju žene. U svibnju 2019. uloge se mijenjaju, Anne i Rebel udružuju snage i kreću u žensku osvetu.Film je u kinima, a ako ga još niste pogledali, evo prilike za osvojiti ulaznice za sebe i još nekoga koga bi voljeli povesti sa sobom. Nasumičnim odabirom birat ćemo po jednog dobitnika na Instagramu i Facebooku koji će osvojiti po dvije ulaznice i dvije majice iz filma.

Sve što trebate napraviti kako bi sudjelovali je:
1. Zapratiti nas na Instagramu ili lajkati naš profil na Facebooku
2. Označiti osobu koju bi poveli sa sobom
3. Dodati hashtag #svismotu

>> Klikni ovdje i zaigraj nagradnjaču na Facebooku

>> Klikni ovdje i zaigraj nagradnjaču na Instagramu

Igramo se do petka 24. svibnja do 12 sati kada ćemo slučajnim odabirom izvući jednog dobitnika na Facebooku i jednog na Instagramu.

Ulaznice vrijede za sva Cinestar i Cineplexx kina u Hrvatskoj.

Sretno svima!

Foto: Editus/ Youtube

PR objava

kino ulaznice komedija nagradnjaca Prevarantice film

Još vijesti