Slika nije pronađena

Pripremite se za to! Vaši najdraži glumci bit će zajedno na velikom platnu. 'The Perfect Date' u glavnim ulogama ima svačijeg novog najdražeg dečka, Noah Centinea, i zvijezdu Riverdalea, Camilu Mendes.

Ako niste znali da će zajedno glumiti u filmu, pripremite se na to jer bit će nevjerojatno! Možda ste mislili da Noah Centineo ne može postati zgodniji, ali Netflix je samo dokazao da ste u krivu. Na prvim fotkama objavljenim o novom filmu Noah je prezgodan u crnom smokingu, dokazujući da će to doista biti savršen spoj.Znamo koliko je naporno čekati, ali ovaj film se definitivno isplati čekati. Srećom, nećete morati predugo čekati da izađe. Prema IMDB-u, film je u postprodukciji i zakazan je za objavljivanje ove godine. Producira ga ista tvrtka koja je producirala i 'All The Boys I've Loved Before', tako da znate da će biti dobro.


Radnja filma će  vas sigurno zainteresirati jer Noah mijenja lica kao profesionalac. U inteligentnoj shemi za prikupljanje novca za fakultet, Brooks (Noah Centineo) stvara aplikaciju za upoznavanje u kojoj preuzima ulogu dečka za bilo koga kome je dečko potreban, bilo kad, u svakoj vrsti situacija koju možete zamisliti. Tijekom tog 'putovanja' u kojem preuzima ulogu druge osobe svaku večer u tjednu, saznaje da pravi Brooks Rattigan nije ona vrsta osobe koja je mislio da je, a na njegovo iznenađenje zaljubljuje se u djevojku svojih snova.


Što drugo reći, osim toga da jedva čekamo da film dođe na male ekrane.

Foto: Imdb

M.S.K.

Pogledajte još:

Pripremite kokice – donosimo vam osam najboljih filmova za tinejdžere u 2019. godini

'Zvijezda je rođena' na teen način – sve o novom filmu Elle Fanning koji vjv želiš pogledati [VIDEO]

Omiljenih nam zlikovaca nikad nije dosta - ovih 7 horora ugledat će svijetlo dana u 2019. godini

Netflix romantična komedija film noah centineo Camila Mendes the perfect date

Još vijesti