Slika nije pronađena

Netflix je na opće oduševljenje odlučio da je vrijeme da izađe prvi službeni trailer najavljivanog filma u kojem se u glavnoj ulozi pojavljuje miljenik djevojaka Noah Centineo. Romantična komedija 'Savršeni spoj' do sada je bila najavljena uz samo nekoliko fotki sa snimanja.

Filmova s ovim glumcem, a pogotovo onih u žanru romantičnih komedija, nikad previše. Nakon što je sve oduševio ulogom u 'To All The Boys I've Loved Before', Noah Centineo za dva tjedna pojavit će se u glavnoj ulozi u još jednom preslatkom filmu. Priča je to o dečku koji sanja o studiranju na prestižnom američkom Sveučilištu Yale, ali nema financijske mogućnosti da to ostvari – barem dok se ne sjeti savršene ideje za zaradu. Počinje izvoditi djevojke na spojeve i svoje usluge pratnje naplaćivati. Uz njega su u glavnim ulogama i Camila Mendes i Laura Marano, a više o samom filmu možeš pronaći u članku Noah u 100 uloga – na 'Savršeni spoj' će povesti Camilu Mendes i hrpu cura kojima zavidimo.

Ono što je sada bitno je da je napokon izašao prvi trailer! Ako te film do sada još nije privukao i zainteresirao, odgledaj prvo traileri, promijenit ćeš mišljenje.


Trailer je izašao jučer, a komentari fanova otkrivaju da nitko nije ostao razočara. Svi su oduševljeni – neki Noahom, neki pričom, neki zabavnim i smiješnim razgovorima između likova.

Kako će završiti ova ljubavna priča, hoće li glavni lik uspjeti skupiti novce za Yale i koja će djevojka osvojiti njegovo srce?

Otkaži sve planove za 12. travnja jer tada film izlazi na Netflixu!


Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Dijelite svoje korisničke podatke za Netflix s više ljudi od dopuštenog? Mogli bi ostati bez računa

Netflix je najavio da sprema treći nastavak svoje popularne božićne romantične komedije

Noah Centineo će glumiti He-Mana u novoj verziji filma 'Masters of the Universe'

Netflix savršeni spoj romantična komedija the perfect date noah centineo Camila Mendes

Još vijesti