Slika nije pronađena

Tek što je izašao drugi nastavak ovog popularnog filma, najavljeno je da će se snimati i treći! Ljubavna priča između Elle i Noe dobiva nastavak i nove zavrzlame ili će se novi nastavak fokusirati na drugu tematiku?

Redatelj filma Vince Marcello za Variety je otkrio nekoliko hintova o novom, a kako se čini i zadnjem, nastavku ovog filmskog hita. 'The Kissing Booth' je onaj tip filma koji će ti biti sladak za gledati bez obzira na to koliko godina imaš. Pod uvjetom da tražiš nešto zabavno za gledati i da si fan romantičnih komedija. U prošla dva nastavka, glavni je fokus bio na ljubavnom životu glavnog lika Elle. Nakon što se zaljubila u starijeg brata svog best frenda, koji je na glasu kao pomalo bad boy i ženskaroš, Elle i on ipak nakon puno komplikacija završe zajedno, a u sljedećem nastavku kada dečko otputuje na faks na drugi kraj države, Elle se nađe u ljubavnom trokutu s novim učenikom u školi. A treći nastavak? Novi problemi između Elle i Noe ili nešto drugo?

Redatelj najavljuje nešto drugačije. Zadnji nastavak neće biti toliko fokusiran na romansu. I dalje će to biti tu, ali glavni fokus bit će na odrastanju glavnih likova. Elle, Noah i Lee će zakoračiti u odrasli život, ali prije toga moraju zatvoriti posljednje poglavlje svog teen života. Iako su njihovi životi međusobno povezani, svaki od njih susrest će se s nekim drugim izazovima koje moraju proći prije nego krenu na svoj put odraslosti.

I u ovom će nastavku ostati ista glumačka postava koju predvode Joey King, Jacob Elordi i Joel Courtney. Ne zna se kada film točno dolazi, ali bit će tu sljedeće godine, 2021.

Foto: Imdb/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Autorica 'Sumraka' otkrila kakve ima planove s ovim serijalom – fanovi će biti presretni!

Slatki i cheesy teen film pun plesa: Stigla je Netflixova verzija filma 'Step Up' – trebaš li ga pogledati?

Ovo ti se sigurno neće dogoditi: Šest romantičnih filmskih klišeja koji se ne događaju u stvarnom životu

Nastavak Netflix romantična komedija film the kissing booth

Još vijesti